Гендер у час Великого посту-2019

3 months ago
4

Дивіться це відео також на: https://vkpatriarhat.org/hender-u-chas-velykoho-postu-2019/

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП https://bit.ly/3PJeqlG

Шановні єпископи, священики і віруючі!
Зараз є час Великого посту, а його суттю є покаяння. Ісус ясно говорить – а це стосується кожного: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!». А це дуже серйозна річ!
Сьогодні вирішується питання буття чи небуття не тільки християнства, але й чеського народу. Не робити те, що ми повинні робити – це великий гріх. На останньому суді Ісус скаже суворе слово: «І підуть ці у вічний вогонь». За що? «Чого ви не зробили одному з Моїх братів найменших – Мені також ви того не зробили».
У ці дні в парламенті просовується закон про те, що 12-річні діти вже можуть змінювати свою стать. Це злочини не тільки проти Бога і Божого порядку, але й проти людяності. Мовчати на це означає стати співучасниками злочину! Що повинна робити Церква? Правдивим покаянням відвернути прокляття від народу і знову випросити Боже благословення; без нього боротьба проти автогеноцидних законів буде неефективною!
У Церкві система брехні була підступно просунена через єресі методом двозначних понять. За допомогою цього ж методу сьогодні в законодавстві просувається гендер.
Можливо, оправданням пасивності віруючих є те, що католицький менталітет не відрізняє церковного авторитету від Божого авторитету. Саме цим скористалися приховані вороги Христа і Церкви. Але вже неможливо оправдати те, що пасивність продовжується далі, хоча з роками вже з'явилися плоди і прокляття стало видимим, так що його може розпізнати кожна щира людина. В Церкві дійшло до зловживання найвищим авторитетом для того, щоб уся церковна структура виступила проти Бога, проти спасительних правд і проти Божого порядку. Плодом є духовна паралізація і прокляття, яке проявляється поступовою втратою совісті і розуму. Єпископи і священики зобов'язані визнати від імені усієї Церкви: «Ми згрішили!», – і стати на дорогу правди та покаяння. Інакше процес самознищення не зупиниться. В чому полягає справжнє покаяння? Як сказав апостол Петро: «Відділіться» від духа фарисейства, який розіп'яв Ісуса Христа!
Архиєпископ К.М. Вігано як Божий пророк вказав на злочини в церковній структурі та закликав до покаяння і процесу віднови. Яка реакція? Мертва тиша. У цій ситуації затято обороняти Франциска, який захищає єресі і злочини, є ознакою єдності в бунті проти Бога і проти Духа Правди. А це гріх проти Святого Духа.
Шановні єпископи! З вашої вини католики зв'язані духом фарисейства і перебувають у штучній сліпоті. Потрібно вибрати: Або Христос, або антихрист! Або правовірне вчення, або єресі! Або вірність Петрові, або Франциску!
Дорогі віруючі, якщо будете каятися ви, то цим випросите ласку і єпископам та священикам, щоб вони відчули біль через стан у Церкві. А якщо вони матимуть цей біль – так, як цей відважний архиєпископ, – то перестануть визнавати у Святій Літургії єдність з недійсним папою, який веде Церкву і народи до самознищення.
Якщо ви, єпископи і священики, пасивно залишаєтеся в єдності з духом, який сьогодні окупує церковну структуру, то цей дух апостазії тримає вас у своїх рамках і будь-які ваші добрі зусилля робить неефективними. Вони стають всього лиш алібізмом або побожними фразами. Нехай сьогодні стане для вас прикладом архиєп. Вігано і наш чеський священик проф. Пітьха. Виступити за правду щось коштує. Тоді людина ризикує багато-чим, або й усім, але здобуває вічне життя. Не допоможе казати, що ми повинні боротися за правду, а при тому не бажати відділитися від брехні. Тоді б ми закінчили, як Пилат, який врешті засудив Христа.
Люди, які є у структурі, що перебуває в брехні і під прокляттям через єресі, мусять, як казав Господь Ісус, «закрити очі, щоб не бачити, закрити вуха, щоб не чути, і закам’яніти серцем, щоб не навернутися і щоб їм не було прощено» (пор. Мр. 4,12).
Посилатися на те, що Франциск написав щось проти гендеру в Amoris laetitia або деінде – це лицемірство. Він використовує такі висловлювання тільки для алібізму, але робить якраз протилежне. Це знає і критично мислячий атеїст. Сучасний релігійний клерикалізм, що прикриває єресі, апостазію та аморальність, є гірший, ніж атеїзм, хоча обидва є поганими.
Сьогодні католики не є ні сіллю, ні світлом для цього світу, але згіршенням. Їх ведуть до того, щоб вони вперто уникали найважливішої речі, без якої ніхто не буде спасенний, а нею є покаяння. Чому це роблять? Їм не наголошували на суті християнства, а нею є: «Зречись себе, візьми свій хрест і йди за Мною». Йдеться про таїнство співрозп’яття «старої людини» з Христом (Гал. 2,20; Рим. 6,6). Католицизм, який базується лише на дусі релігійних фраз і лицемірному клерикалізмі, не приносить плоди покаяння і спасіння.
Минулого року в Україні впродовж кількох місяців, кожної суботи і неділі, відбувалися кількатисячні маніфестації проти гендеру і за порятунок сім'ї. У різних містах їх організовували протестанти і православні. Що зробили католики в Чехії проти гендерної ідеології смерті? Слід віддати належне горстці паломників на Гостин і Велеград. Але як щодо інших?
Цими днями в парламенті обговорювали право на зміну статі від 12 років. 26 березня знову має обговорюватися закон про т.зв. подружжя гомосексуалістів. Пірати і феміністки прориваються в парламент і впливають на атмосферу, а їхні прихильники стоять з транспарантами перед будівлею парламенту. Однак католики сидять вдома і чекають, коли загримить. Яку підтримку відчуває депутат, коли бачить, що Католицька Церква абсолютно байдужа до запровадження всіх злочинів? Запитуємо: Чи ви здатні провести мирну маніфестацію хоча б 26 березня перед будівлею парламенту, і цим підтримати депутатів, які захищають християнські цінності?
Пробудіться з глибокого маячіння до реальності! Цього духа паралізації та клерикалізму підтримують побожними фразами і радіо «Prohlas», і «Католицький тижневик», і телестудія «Noe», і, на жаль, ЧЄК. Усі вони повинні каятися! Тільки це принесе спасіння народу і обнову Церкви! Але покаяння повинен розпочати і кожен християнин-католик, навіть якщо б церковна структура і надалі ігнорувала правду.
Шановні брати і сестри, ви добре знаєте, що ласку покаяння потрібно вимолити. Тому на час цьогорічного Посту хай кожен дасть обіцянку щодня молитися годину внутрішньої молитви – з 20:00 до 21:00. На завершення, о 21:00, священики дають благословення. Було б ідеально, якби молилася ціла сім'я, або хоча б два члени сім'ї. Традиційною є молитва вервиці або Хресна дорога.
Правдива молитва повинна привести до конкретного вчинку. Напишіть хоча б якомусь депутату лист на підтримку в боротьбі за захист дітей і порятунок сім'ї. Але також треба піднятись і за прикладом України вийти на вулиці та до парламенту. Якщо зробите ці маленькі кроки віри, Бог зробить чудо: врятує нас від запланованого автогеноциду народу і Церкви! Усвідомте відповідальність за себе і за майбутні покоління!

Питання правди для теолога:
1) Чи Церква несе відповідальність за інвазію гендерної ідеології?
2) Чи Церква в даний час проповідує єресі, які заперечують головні правди християнства? Так чи ні?
3) Чи Франциск, з огляду на явні єресі, є дійсним, або ж недійсним папою?
4) Чи ІІ Ватиканський собор відкрив двері Духу правди і покаяння, чи через аджорнаменто – духу світу? Сьогодні ми пожинаємо плоди II Ватиканського собору. Так чи ні?
5) Чи були зобов'язані соборні та постсоборні папи боротися проти єресей неомодернізму та синкретизму, які поширювалися, чи ні?
6) Чи канонізація цих пап Франциском є дійсною, чи недійсною?

Питання правди для кожного християнина:
7) Ким ти вважаєш Христа? Чи Він є на першому місці у твоєму житті? Чи ти знаходиш час на розмову з Ним у внутрішній молитві, чи, може, години присвячуєш інтернету, телебаченню, сучасній музиці та марноті світу?
8) Чи ти готовий для спасіння своєї душі та заради Ісуса Христа виступити проти всієї антихристівської системи в Церкві і у світі?
9) Чи ти готовий у своєму житті радикально розійтися з релігійними фразами і самообманом?
10) Чи ти серйозно рахуєшся зі смертю, з Божим судом і вічністю? Або ж це для тебе тільки побожні поняття? Де ти опинився б сьогодні, в цей момент, якби Бог тебе відкликав?

Висновок:
Віднова Церкви повинна розпочатися від тебе, чи ти простий віруючий, чи священик, монах або єпископ!
Поставмо екзистенційне питання: що би відбулося, якби ЧЄК оповістила Ватикану і цілому католицькому світу, що не визнає Франциска за законного наступника апостола Петра, відділяється від прокляття і вже не згадує його ім'я в Літургії?
Відповідь: Це був би шок. Але ми вже звикли до шоків. Шокує Франциск і різні єретики на найвищих місцях. Ми звикли до шоків з Німеччини, наприклад, щодо пропозиції скасувати інституцію папства (кард. Леман). Часто шокують кард. Каспер та архиєпископ Цолліч, який стверджує, що Христос не помер за наші гріхи. А тепер шокує кардинал Маркс, який пропагує «шлюби» гомосексуалістів в католицьких храмах. Вони не бояться ні людей, ні Бога! А ми, чехи, бажаючи відновити Церкву і папство, маємо боятися зробити найменший крок? Кого і чого ми боїмося? Людей чи Бога? Навіть власна тінь нас лякає! (св. Катерина Сієнська).
Які будуть наслідки цього кроку відділення від недійсного папи? Чеські католики стануть для всього світу прикладом справжньої обнови Церкви. Чи ми використаємо цей шанс, який дає нам Бог?

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі Візантійського Вселенського Патріархату

14.03.2019

Loading comments...