Sustainable Development Goals uitgelegd

2 months ago
1.03K

Vrolijke kleuren brengen niet altijd mooie resultaten is de SDG uitleg aangaande de duurzaamheidsdoelen bekeken vanuit het perspectief voor het gewone volk. De burgers. Wat is de échte impact die de doelen hebben als je door de vrolijke kleuren heen prikt. Waar leiden ze ons werkelijk naar toe? Wat is Marxisme en waarom zullen wij onze kinderen andere dingen moeten gaan leren. Dit en meer. Speciale aandacht voor SDG 2, geen honger, daar de levens van boeren en vissers momenteel zwaar belaagd worden.

Extra blogs/ video's die je kunt kijken zijn
https://youtu.be/y2la7TaH3HM?si=8KDOEzEsFp0BZ0ge de mensen die ons voeden door Elze van Harmelen en Catherine Austin Fitts. De boeren en vissers

https://www.gavi.org/our-alliance/global-health-development/sustainable-development-goals Bij 14 van de 17 SDG's speelt vaccineren een sleutelrol

https://www.lnnmedia.nl/sportiegra/ blogreeks over wie zijn de VN, wat is hun Agenda en wat wordt onze toekomst. Uitgesproken door de mensen die de VN regeren.

https://youtube.com/watch?v=XzE6jRB7sw8&si=WMnlfNTsnlck17jA Econoom Arno Wellens: Alles gaat naar BlackRock

https://rumble.com/v4io6pu-robert-kennedy-uitleg-blackrock.html Robert Kennedy, alle omzet en winsten van het oorlogsgeld en alles wat daarna opgebouwd moet worden komt ten goede van BlackRock. Hoe doet BlackRock dit?!

Flyers bestellen https://www.infoflyers.nl/shop/index.php

Loading comments...