A Nagy Elvétel. Hogyan tervezik a bankárok, hogy mindenkitől mindent ellopnak [HD HUNSUB]

3 months ago
4.36K

A David Rogers Webb megrázó dokumentumfilmje mindannyiunkat figyelmeztet a magánkézben lévő központi bankok előkészületeire az elkerülhetetlen pénzügyi összeomlásra.

A nonprofit dokumentumfilm leleplezi a központi bankárok azon tervét, hogy az összes értékpapír, bankbetét és adóssággal finanszírozott ingatlan elvételével leigázzák az emberiséget.

A film producere Webb, executive producere pedig Vera Sharav, holokauszttúlélő és a Never Again Is Now Global című 5 részes doku-sorozat rendezője. Webb egy 50 éves utazásra visz minket annak bemutatására, hogy a központi bankrendszerek hogyan vezették be titokban a biztosítékok elkobzásának rendszerét, ami az élet minden területéről mindenkit kiszolgáltatottá tesz, amikor az elkerülhetetlen pénzügyi összeomlás bekövetkezik.

Az apró betűs részek feltárulnak ebben a megrázó dokumentumfilmben. Ahogy Webb vázolja: "Most már biztos, hogy a derivatívakomplexum összeomlásakor a biztosítékokat hatalmas mértékben fogják elsöpörni. Az ehhez szükséges előkészületek már megtörténtek.

Jogbiztonságot teremtettek arra, hogy a biztosítékokat azonnal és bírósági felülvizsgálat nélkül elvehetik a bírósági dokumentumokban "védett osztályként" leírt szervezetek. Még a kifinomult szakmai befektetők sem lesznek védve, akiket arról biztosítottak, hogy értékpapírjaik 'elkülönítve' vannak." Az, hogy ezek a jogi konstrukciók most már léteznek, megcáfolhatatlan. Sürgősen szükség van e jogi konstrukciók kongresszusi vizsgálatára és orvoslására!

https://bit.ly/tamogatas_paypallel
https://bit.ly/tamogatas_huf

Loading comments...