ИНТЕРВЈУ СА ДУШАНОМ ДУНЂЕРОМ ЗА ИТАЛИЈАНСКУ ТВ

8 months ago
28

23.октобар 2023.
ИНТЕРВЈУ СА ДУШАНОМ ДУНЂЕРОМ ЗА ИТАЛИЈАНСКУ ТВ.

Д. Д.: Добро вече, брате. Добро вече италијанском народу, мом вољеном са душом. И посебан поздрав мојој браћи са Сицилије. Љубим их пуно и свима вама Бог помогао.
М.М.: Сведоци смо свих ових злочина...Ти си на својим многобројним путовањима по свету, и не само зато што си видовит, него што знаш материју и што познајеш шта ће се десити предвидео си сва ова дешавања и специјалну операцију у Украјини, да ће ова ЛАКСА исто да страда. Значи, све ово си некако предочио тако зато што буквално добро познајеш материју, што је то што јесте...
2021 године смо присуствовали једном посебном догађају који је био исто посебан за мене. Који сам видео. А није случајно што сам и ја присуствовао свему томе. Шта се тада десило? Знао сам да смо били у Раваници...
Д.Д.: Ништа није случајно па тако није било случајно ни што је Масимо био присутан у Раваници. То се дешавалао 2021. године. Припадници три вере су били присутни тад, на заклетви Богу и над моштима Цара Лазара... То је догађај који није смео да се деси да би Кабала, односно сатанизам опстао.
Одмах након тога, након 6-7 месеци, уследила је специјална операција Русије на подручју Украјине. То је од 1945. године највећа борба против нацизма који је саставни део сатанизма и носилац главне идеологије, по урушењу ислама и хришћанства...
И наравно, као колатерална штета ту су и јевреји, ортодоксни јевреји, прави верници, који верују у Тору. Између осталог, ту су ти ционисти из 19. века, који су још у 19. веку знали за свој пројекат формирања Израела, да је то ционистичка држава, мада тада нису још увек знали да ли ће то бити у Аргентини. Тек на првом конгресу циониста, мислим, 1906. године, одлучено је да то буде данашња- односно сада већ Израел - палестинска држава.У сваком случају ти си, Масимо, сведок једног новог доба - ослобађања човечанства од сатанизма.
М.М.: Поносан сам што представљам један део, што сам војник у овој војсци, поготово што си ти ту , којем дугујем своје поштовање и за читав живот сам ти веран.
Д.Д.: Хвала пуно једином народу са душом у Европи. Нажалост, то су остали само италијани. Да, и остатак човечанства у Европи па и у свету се буди.

Ускоро комплетан текст на нашем вебсајту: https://www.srbina.com

Loading comments...