Premium Only Content

Αποχαραχτηρισμος ΑΤΙΑ και Εξωγήινων,Σατανισμος-Βατικανο,Άνθρωποι στα Μαύρα...
🇬🇷♐️👆👆Αποχαρακτηρισμός ΑΤΙΑ και Εξωγήινων, Σατανισμός-Βατικανό, Άνθρωποι στα Μαύρα
‼️Είναι πολύ σημαντικό να εξηγηθεί ότι έρχεται η ώρα να βγει στο φως η αλήθεια ενός συνόλου μυστικού υλικού που συνδέονται τόσο με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ όσο και με τα πλήρωματά τους ... ομοίως για τις σκοτεινές επιχειρήσεις και τα μυστικά προγράμματα που αποκρύπτονται από τις κυβερνήσεις, μεγάλης βαρύτητας για την παγκόσμια κοινωνία.
‼️Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός αποδείξεων που καταγράφεται σε όλο τον πλανήτη, των σκαφών κοσμικής προέλευσης σε σχέση με τον άνθρωπο, και αυτό συνέβη τόσο θετικά όσο και ένα άλλο πολύ παραπλανητικό και σκοτεινό που άλλαξε το πεπρωμένο αυτού του πολιτισμού ...
👆Σε αυτό το ντοκιμαντέρ μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το σκοτάδι με μεγάλη πονηριά εκμεταλλεύτηκε αυτή την μυστικότητα και κάτω από μια απόκρυψη έχουν μεταμορφωθεί σε ανθρώπους, και από την αρχαία Σουμέρια καμουφλαρίστηκαν και πονηρά διείσδυσαν δίπλα στους Αννουνάκι, Νιμπιρουανούς, Νεφίλιμ, Τουράνιους , Φιλισταίους, Χετίτες ... πριν εισέλθουν στις ίδιες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.
‼️Με αυτόν τον εκφυλισμό σε όλα τα πεδία ενσωματώθηκαν και οι σκοτεινές καταχρηστικές και ανήθικες δυνάμεις κυβερνόντες από χιλιετίες, πάντα τρέφονταν από το κακό, δημιουργώντας σε όλους τους ανθρώπους τα λεγόμενα εγώ-μιάσματα και το πραγματοποίησαν ακρωτηριάζοντας τις δώδεκα έλικες του DNA που είχαμε.
‼️Ωστόσο, τα φωτόνια φως καταφθάνουν με περισσότερη ένταση και συνέχεια στο Ηλιακό Σύστημα και στη Γη για να αποκαταστήσουν αυτή τη χαμένη συνείδηση ... και αυτή η λεπτή συχνότητα είναι για το σκοτάδι μια ενέργεια που δεν μπορούν να αντέξουν, γι 'αυτό αγωνίζονται με όλα τα μέσα για να τελειώσουν με αυτόν τον πολιτισμό... είτε δηλητηριάζοντας τα τρόφιμα, μολύνοντας τα ύδατα, με ραδιενεργές διαρροές, εμβόλια, ασθένειες ... σε μια μεγάλη συνωμοσία εναντίον αυτού του πολιτισμού.
‼️Δεδομένου ότι πρόκειται για εξωγήινους που ήρθαν από το διάστημα για να καταλάβουν έναν πλανήτη που δεν τους ανήκει ... και από το τέλος του 2012 και λόγω αναπόφευκτων δεσμεύσεων με την Αστρική Συνομοσπονδία θα πρέπει να αποχαρακτηρίσουν ό, τι έχουν κάνει σε αυτόν τον πλανήτη, κατά τη διάρκεια της αχάριστης και καταχρηστικής παρουσία τους στη Γη μέχρι τώρα.
‼️Αλλά θα τα αποχαρακτηρίσουν όλα, ή θα θελήσουν να το πραγματοποιήσουν με μερικό τρόπο, όπως κάνουν σήμερα έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσουν να εκτεθούν;
-
2:12:17
Adam Carolla
4 days agoBig Pharma Lies with Calley Means, Terrence K. Unfiltered, and Chuck Schumer’s View-fueled Firestorm
53K26 -
16:49
Crowder Bits
3 days ago3 Key Facts about The Department of Education & Why It Needs to Go
27.6K18 -
7:28:46
MyronGainesX
2 days ago $43.31 earnedFed Explains Rollin 60s Crips Gang RICO Operation Draw Down Arrests!
133K14 -
54:14
Sarah Westall
12 hours agoCIA Coups, Coverups and Torture: CIA Whistleblower & Former Intelligence Officer John KiriaKau
101K72 -
2:12:04
Nerdrotic
15 hours ago $26.65 earnedPyramid Structures, The Younger Dryas, and Academia with Marc Young | Forbidden Frontier #095
107K31 -
2:10:53
vivafrei
19 hours agoEp. 256: Canadian Election! Illegals to Venezuela! Biden Attorney Found DEAD & MORE! Viva & Barnes
183K249 -
1:04:32
Man in America
20 hours agoHOLD ON!! Sunglasses Can Give You SKIN CANCER?! Why's No One Talking About This?
87.3K32 -
15:42
DeVory Darkins
16 hours ago $39.49 earnedBernie SNAPS when asked about AOC replacing Schumer
114K286 -
19:37
Stephen Gardner
16 hours ago🔥"VOTERS SHOULD BE PISSED" Trump's Agenda in Danger BECAUSE of lazy Republicans!
143K126 -
7:59:56
SpartakusLIVE
15 hours agoGames w/ Fifakill & Lien || The Saturday SPARTOONS you've always desired
112K13