Danmarks mest berygtet SEAT IBIZA 115HK 2018

1 month ago
28

Som det har været tilfældet fra dag 1 af, forsætte vores kære og totalt korrupte stat med at forbyde befolkningen fra at må købe min fine SEAT IBIZA til trods for mange har været interesseret i at købe den ligesom prisen over de sidste 6 måneder har været betydelig under markedsprisen.

Staten har bl.a. Som retfærdiggørelse for deres ulovlige restriktioner og forbud mod befolkningen, sagt at bilen har alverdens skader og mangler som i realiteten nærmest selvfølgelige er fuldstændigt overdrevet hvis ikke falsk i flere tilfælde som det som regel er når staten påstår et eller andet for at varetage deres korrupte interesser.

Ikke desto mindre påpeger jeg i denne video de små ting eller stenslag som bilen har selvom disse selvfølgelige er blevet ordnet så godt som jeg selv har kunne gøre.
Bilen er til salg og jeg er villige til at sælge den for 115.000kr i en hurtig handel og til den pris får man også et sæt vinterhjul med hvor der i hvert ifald er nok dækmønster til 20.000km eller deromkring langt fra nedslidt.

https://www.biltorvet.dk/bil/seat/ibiza/1-0-tsi-style-115hk-5d/2383806

#PET_sabotere_one_stop_engine_shop
#PET_forbyder_befolkningen
#Den_danske_stat_korrupt

Loading comments...