Premium Only Content

המומחים מזהירים מנזקי זריקת המרנא חיסון הקורונה שיכולה לגרום לנזק לכליות למוח לאברי הרבייה ולמוות 2023
המומחים מזהירים מנזקי זריקת המרנא חיסון הקורונה שיכולה לגרום לנזק לכליות למוח לאברי הרבייה ולמוות 2023
שקרים בטוחים ויעילים: 17,000 מדענים ורופאים מאשרים שממשלות ברחבי העולם יחד עם תאגידים שיקרו בכוונה לאנושות לגבי חיסוני הקורונה יש להאשים אותם בהונאה, פרסום שגוי ורצח המוני ברשלנות.
הנתונים מראים כעת כי מחוסני קוביד נוטים יותר להידבק או ללקות במחלה או אפילו למות אם הם חוסנו בהשוואה לאנשים שאינם מחוסנים. חיסוני הקוביד פוגעים בלב, במוח, ברקמת הרבייה, בריאות, מגבירים את הסרטן ופוגעים לצמיתות במערכת החיסון שלך.
הפרלמנט האירופי שאל את פייזר את השאלה הישירה הזו. "האם חיסון פייזר קוביד נבדק על עצירת העברת הנגיף לפני כניסתו לשוק?" ג'נין סמול, נשיאת פייזר השיבה "לא" היינו צריכים לנוע באמת במהירות המדע כדי להבין באמת מה מתרחש בשוק. בנקודת המבט הזו היינו צריכים לעשות הכל בסיכון". הם סיכנו את חייך בכוונה תחילה ושיקרו לך.
ממשלת ארצות הברית נתפסת על ידי תאגידים. רופאי ארה"ב מזהירים את העולם להפסיק לקחת את החיסונים והבוסטרים לקוביד, הם רעילים, קטלניים, לא יעילים וחייבים להפסיק אותם. הם פוגעים במוח, בלב, בכבד, במח העצם ובעובר וגורמים לכל מיני נזקים בגוף האדם. החיסון גם גורם למוות ולפציעה בנשים הרות ותינוקות שזה עתה נולדו ברחבי העולם.
17,000 רופאים ומדענים דורשים שפייזר, מודרניה, ביונטק, ג'אנסן, אסטרה-זנקה והמאפשרים שלהם יועמדו לדין מיידית בגין הונאה בגין מניעת והשמטת מידע בטיחותי של חיסון קוביד מחולים ורופאים, אשר הובילו למוות ולפציעה של אלפי אנשים חפים מפשע ברחבי העולם.
יש עודף תמותה ומוות בכל העולם ואוכלוסיות קורסות פתאום. קרדיולוג מוביל בארה"ב אומר "אני הולך להיות מאוד ברור לגבי זה. החיסון הורג אנשים והוא הורג מספר גדול של אנשים ל-CDC יש יותר מ-16,000 אמריקאים שמתו תוך מספר ימים לאחר נטילת החיסון, וזה כנראה דיווח חסר."
הציבור חייב לדרוש כתבי אישום פליליים בגין פרסום בלתי חוקי על ידי התקשורת, ה-CDC, NIH, ה-FDA, כולם שפרסמו את חיסוני קוביד כבטוחים ויעילים ללא תופעות לוואי. הם הפרו בכוונה את החוק וביצעו פשעים פדרליים של הונאה, פרסום שגוי ורצח המוני ברשלנות. יש להגיש כתב אישום ולהעמיד לדין את כל פקידי הממשלה וכל מנהלי התאגידים.
אנתוני פאוצ'י וביל גייטס היו שניים מהפושעים העיקריים בהונאה העולמית הזו של פרסום שגוי ורצח המוני ברשלנות שבוצעו במיליארדי אנשים חפים מפשע ברחבי העולם. כל המעורבים חייבים להיענש על הפשעים המכוונים שלהם נגד האנושות. אנחנו חייבים להשיג צדק כדי שזה לא יקרה שוב. הם חייבים להיות דוגמה למה שקורה לך כשאתה עובר על החוק בכוונה.
זו לא הייתה טעות, זו הייתה תוכנית מתוזמרת מכוונת להונות אותך ולתמרן אותך לקחת זריקה נסיונית רעילה שמעולם לא ניתנה לבני אדם קודם לכן. מיליונים נפצעו ומיליונים מתים. זהו פשע עולמי שאסור לו להישאר ללא עונש. הצדק חייב להתקיים, לא משנה מה.
-
0:57
Covid News Updates &whistleblower | ערוץ קוביד חדשות עדכונים וחושפי שחיתויות
14 days agoבחסות אילון מאסק שהבטיח להילחם בפייק ניוז הממסדי תוכנית חדשות חדשה נולדה שתשבור את התקשורת הממסדית X-69
571 -
3:12:26
Barry Cunningham
10 hours agoPRESIDENT TRUMP EXECUTIVE ORDERS & PRESSER HIGHLIGHTS | JASMINE CROCKETT INSANITY ... MORE NEWS!
54.5K25 -
47:54
BonginoReport
10 hours agoLesson Learned Over Leaked Group Chat (Ep. 12) - Nightly Scroll - 03/25/25
219K183 -
1:26:47
Kim Iversen
12 hours agoU.S. Bombs Yemen, D.C. Only Cares About A Leak | UK Journalist Addresses Spy Accusation
179K114 -
2:02:46
Slightly Offensive
8 hours ago $14.61 earnedSecurity DISASTER: Trump Admin LEAKS Bombing Plans to Atlantic Journo | Nightly Offensive
82.4K21 -
24:09
Producer Michael
12 hours agoWE’RE GIVING AWAY LUXURY WATCHES!! (NOT CLICKBAIT)
41K13 -
1:38:21
Redacted News
11 hours agoBREAKING! TRUMP THREATENS EGYPT WITH TWO CHOICES, BIOWEAPONS LABS IN MONTANA EXPOSED, JFK FILES
223K285 -
1:08:49
vivafrei
18 hours agoNational Security Text Leak? Major Violation or Atlantic Fake News? Bad Trump Pick for CDC? & MORE!
174K56 -
2:15:00
The Quartering
14 hours agoBOMBS Found At Tesla Dealer, Race HOAX Busted, Loans For Fast Food, Snow White Debacle & More!
314K373 -
34:10
Jamie Kennedy
8 hours agoCoincidence DOES NOT Exist - Matrix Shattering Moments | Ep. 198- Hate To Break It To Ya
35.8K16