blckbx today: COVID-prik verhoogt ziekteverzuim? | Ursula wil grotere EU | Geheimen Denktank Desinfo

Streamed on:
42K
News Trending News

De volledige uitzending van blckbx today #218 vrijdag 15 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-15

Vrijdag 15 september 2023
- Meer dan een derde van de Duitse gezondheidswerkers meldde ziekte na corona-mRNA-vaccinaties. Het Artsencollectief waarschuwt voor onvoldoende informatie en noemt grootschalige campagne onverantwoord.
- Europees Commissievoorzitter von der Leyen pleit in haar State of the Union Speech voor een sterker Europa met meer bevoegdheden, maar willen EU-burgers dit wel?
- In de strijd tegen zogenaamde desinformatie onderhield de overheid regelmatig contact met platforms als Twitter en Facebook. Verzoeken om gebruikers te blokkeren waren bekend, maar cruciale antwoorden op deze praktijken blijven uit. Hoe zit dit?

Desk: bedrijfsarts Alexander van Walraven, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt en voormalig Eerste Kamerlid René Dercksen
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-15 (na afloop van de uitzending)

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met 'perspectief' 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok - https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

Loading 4 comments...