Syyskuun 2023 ehtoollis-service Pastori Chrisin kanssa 3.9.2023

9 months ago
138

Olemme siirtyneet aivan uudelle tasolle sielujen voittamisessa. Pastori Chris julisti tämän syyskuun 2023 olemaan sadonkorjuun kuukausi! Kunnia Jumalalle! Pastori Chris sanoi, että tämä kuukausi tulee olemaan todella upea.

Tähän kuuhun liittyen Pastori Chris puhui meille kolmesta tärkeästä asiasta:

1. Voita sieluja kaikkialla. Puhu kaikkialla Jeesuksesta. Puhu Jeesuksesta enemmän kuin koskaan aiemmin.

2. Perusta soluryhmiä kaikkialle. Siellä, missä voitat sieluja, perusta sinne myös soluryhmiä, jossa voitte kokoontua yhteen opiskelemaan Jumalan Sanaa ja rukoilemaan.

3. Anna taloudellisesti Jumalan työhön. Kun sinä annat Jumalan Valtakuntaan, siitä seuraa kaksi asiaa. Aivan ensimmäisenä, sinä autat Jumalan työtä menemään eteenpäin. Ja toinen tärkeä asia on se, että sinun antamisesi auttaa sinua menestymään. Antamisesi kääntyy sinun menestykseksi. Riippumatta siitä, mitä maailman talouksissa tapahtuu, Jumalan siunaukset toimivat sinun elämässäsi. Antaminen toimii. Jos olisi jokin toinen keino, niin silloin se olisi kerrottu meille Raamatussa.

On olemassa liikehdintä kansakuntien köyhdyttämiseksi pahojen ihmisten toimesta. Mutta antamalla Jumalan työhön, sinä pysyt tämän köyhyyden yläpuolella eikä se tavoita sinua. Antaminen on avain siihen, että pysyt menestyneenä olosuhteista riippumatta.

Raamattu näyttää meille sen, että aina, kun joku on ollut taloudellisissa ongelmissa, Jumala on saanut hänet menestymään antamisen kautta. Raamatusta voimme lukea henkilöistä, jotka ovat olleet tarpeissa ja puutteissa. Mutta mikä oli Jumalan ratkaisu näille ihmisille? Jumala sanoi heille, että ANNA! Antaminen saa sinut pois tarpeiden ja puutteen mentaliteetista ja siirtää sinut armo tietoisuuteen, ja tällä armo sanalla tarkoitan nyt armollisuutta ja anteliaisuutta. Kun annat, sinusta tulee antelias ja armollinen.

Ala siis antajaksi. Raamattu sanoo, että on siunatumpaa antaa kuin vastaanottaa. Koska antajalle on olemassa lupaus. Silloin kun annat, enemmän varallisuutta alkaa virtaamaan sinulle. Halleluja! Sinun tulee olla menestys/vauraus tietoinen, ei puute tai tarve tietoinen. Antaminen on armoa. Kun alat antamaan anteliaasti, niin katsopa vain mitä Jumalaa tulee tekemään elämässäsi! Halleluja!

Loading comments...