7. kausi 7. viikko Pastori Chrisin kanssa 18.8.2023

9 months ago
155

Vau, miten upeaa ilmestystä Pastori Chris jakoi tämän illan lähetyksessä Jeesuksesta Kristuksesta ja iankaikkisesta elämästä!

Pastori Chris puhui siitä, miten joillain kristityillä on ollut hankaluuksia ymmärtää sitä, että Jeesus on Jumala. Hän on kaikkivaltias Jumala. Jumala ilmestyi meille ihmisen kehossa. Jos Jeesus olisi ollut pelkkä tavallinen ihminen, hän ei olisi ollut kelvollinen kuolemaan meidän puolestamme, koska kaikki ihmiset ovat syntiä tehneet, mutta Jeesus olikin Jumala, joten siksi hänen uhrikuolemansa oli riittävä puolestamme.

Pastori Chris puhui myös siitä, miten meidän tulee imitoida Jumalaa ja Hänen tapaansa elää. Raamattu sanoo 1. Johanneksen kirjeessä 2:6, että meidän tulee vaeltaa niin kuin Hän vaelsi. Ja koska Raamattu kehottaa meitä toimimaan näin, se tarkoittaa, että meillä on myös kyvykkyys vaeltaa siten, miten Jeesus vaelsi. Jeesus ei ollut koskaan peloissaan vaan Hän oli aina menestys. Sinä olet tänä päivänä Hänen julkituloaan ja ilmaisua Hänestä. Kun ymmärrät tämän, elämäsi saa aivan uuden merkityksen. Kristinusko ei ole elää uskontoa sinulle vaan kyse on elävästä Kristuksesta sinussa.

“Vanhurskauden polulla on elämä, ja sen tähden sillä tiellä ei ole kuolemaa” Sananlaskut 12:28 KJV

Jumalan ihmisten tulee oppia Jumalan Kuningaskunnan kieltä, joten sano näin: "Elämän Hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on tehnyt minut kuolemasta vapaaksi! Elämän polullani ei ole kuolemaa. Minulla on iankaikkinen elämä. Olen täynnä armoa ja suosiota. Hänen täyteydestään olen vastaanottanut armoa armon päälle. Elämässäni on loputtomasti armoa. Minulla on armoa yllin kyllin. Elän ehdottomassa menestyksessä!"

Loading comments...