IZJAVE PODPORE EVROPSKI DRŽAVLJANSKI POBUDI TRUST&FREEDOM PROTI GLOBALNEMU PREVZEMU WHO, 4.7.2023

11 months ago
756

Predstavnik Mednarodnega združenja pravnikov Lawyers for Enlightenment Phillip Kruse, svetovno znani kardiolog Peter McCullough, britanski poslanec Andrew Bridgen, britanska aktivistka Fiona Hein, finančni analitik dr. David Martin, avstrijski poslanec Gerald Hauser, kanadski duhovnik Artur Pawlowski in njegov sin Nathaniel, ustanovitelj organizacije Pandemics Data&Analysis Nick Hudson) in drugi podajo svoja strokovna in osebna stališča podpore Evropski državljanski iniciativi proti globalnemu prevzemu WHO.
Državljani Evrope se morajo zbuditi in si priznati, da so bili prevarani in zavedeni s strani ugrabljenih medijev, znanosti in politikov, katerih lastniki so na koncu koncev eni in isti. Da so jim bile kršene osnovne človekove pravice, kot je pravica do nedotakljivosti telesa in pravica do informiranega soglasja za medicinske postopke in preparate/cepiva.
V ozadju izven žarometa medijev se dogajajo pogajanja o novih mednarodnih zdravstvenih pravilih in novi Pogodbi o pandemijah s Svetovno zdravstveno organizacijo.
Ozaveščeni državljani Slovenije in držav Evrope moramo jasno in glasno reči NE prevzemu globalne zdravstvene oblasti s strani SZO in neizvoljenih predstavnikov:
NE medicinskim poskusom na ljudeh in dobičkom farmacevtskih lobijev!
NE digitalni zdravstveni izkaznici!
NE vsiljevanju ali prisiljenju medicinskih posegov in zdravljenja!
NE omejevanju temeljnih človekovih pravic, niti v času izrednih razmer!

Loading comments...