Ashley Biden vahvistaa isä Joe "toistuvasti" käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväksi pienenä lapsena

11 months ago
134

Joe Bidenin tyttäreltä Ashley Bideniltä on julkaistu pomminvarma äänite, jossa esikoistytär yrittää epätoivoisesti saada käsiinsä kadonneen päiväkirjansa ja lopulta myöntää, että valtamedia ja tiedustelupalvelu ovat valehdelleet koko ajan... ja päiväkirja on hänen.

Kyseiset päiväkirjamerkinnät, jotka Ashley Biden on nyt vahvistanut aidoiksi, paljastavat, että häntä ahdisteltiin lapsena seksuaalisesti ja että hän kantaa syvää kaunaa isäänsä - Joe Bidenia - kohtaan "hyperseksualisoidun" lapsuutensa vuoksi.

Päiväkirjan vahvistaminen tarkoittaa, että valtavirran tiedotusvälineet, faktantarkistajat ja tiedusteluyhteisö ovat paljastuneet täysin yrittäessään toista kertaa suojella korruptoitunutta ja turmeltunutta Bidenin perhettä ja johtaa Amerikan kansaa harhaan.

Muistatteko, kuinka he sanoivat Hunter Bidenin helvetin kannettavan tietokoneen olevan valeuutinen ja yrittivät saada jutun katoamaan viikkoja ennen vuoden 2020 vaaleja? Ashley Bidenin päiväkirja helvetistä on mahdollisesti vielä pahempi heidän kannaltaan.

Tekstitys: OpenAI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v34n2wp-ashley-biden-confirms-dad-joe-repeatedly-sexually-abused-her-as-a-young-chi.html

Loading comments...