Parantumis live-lähetykset 29.7.2023 (osa 1)

10 months ago
263

OSA 1/2

Vau, vau, vau! Tämä toinen ilta näistä kolme päivää kestävistä parantumis live-lähetyksistä oli aivan sanoinkuvailettoman upea! Ihmeitä, merkkejä ja parantumisia tapahtui aivan kaikkialla! Kuulimme tämän illan lähetyksen aikana useista ihme parantumisista ja näimme omin silmin, kun sairaat paranivat ja demonit lähtivät ihmisistä. Kunnia Jumalalle!

Saimme myös viestejä eri puolilta Suomea ihmisiltä, jotka olivat parantuneet näiden kahden päivän aikana! Kunnia Jumalalle! Kiitos kaikille, jotka lähettivät meille todistuksensa. Todistamalla siitä, mitä Herra on tehnyt sinulle, sinä pidät ihmeesi.

Olisimme myös hyvin kiitollisia, jos voisit ottaa itsestäsi kuvan, josta näkee, että osallistut näihin live-lähetyksiin. Jos olet parantunut ja vastaanottanut ihmeen, voit lähettää myös meille videon, jossa kerrot joko suomeksi tai englanniksi ihmeestä, jonka Herra on tehnyt sinulle! Halleluja! Voit lähettää kuvat ja videot Telegramissa tai Whatsappissa 040 464 5355 tai sähköpostilla rapsodiasuomi@gmail.com. Kiitos!

Loading comments...