Perlotet Babe Rexha

GazetaPanoramaPublished: September 9, 2016Updated: September 14, 20161,171 views
Published: September 9, 2016Updated: September 14, 2016

Gjatë performancës ajo pati dhe një moment prekës dhe shpërtheu në lot, kur tha se shqiptarët ishin mbështetësit më të mëdhenj të saj në Facebook dhe Instagram.

Be the first to suggest a tag

    Comments

    0 comments