Familjes në nevojë i pritet ndihma, babai me lot në sy: Nuk u blej dot libra fëmijëve

GazetaPanoramaPublished: September 9, 2016Updated: September 14, 2016327 views
Published: September 9, 2016Updated: September 14, 2016

Kjo është familja Saçi, e përbërë nga 8 anëtarë, prindërit dhe 6 fëmijët. Ata banojnë në Kashar, vetëm pak kilometra nga Tirana, në një shtëpi, rikonstruksionin e së cilës e kanë siguruar falë donacioneve. Por përveç mureve të kësaj banese, kjo familje jeton në varfëri totale.

Be the first to suggest a tag

    Comments

    0 comments