Çmenduria e nënës, mban fëmijën në sediljen e parë të mjetit në autostradë

GazetaPanoramaPublished: September 9, 2016Updated: September 14, 201613,643 views
Published: September 9, 2016Updated: September 14, 2016

Policia e Shtetit ka publikuar një video ku shfaqet efektivë të Policisë që patrullojnë për shkelje të Kodit Rrugor.

Ajo që bie në sy është se një nënë qëndronte në sediljen e parë të mjetit dhe mbante edhe fëmijën në prehër, një gjë e ndaluar se në rast aksidenti fëmija mund të dëmtohet rëndë.

Be the first to suggest a tag

    Comments

    0 comments