'Nëse e ka nxjerrë notën, duhen më shumë', zbulohet tjetër sekser te Bujqësori në Kamëz

GazetaPanoramaPublished: September 8, 2016Updated: September 14, 20162,583 views
Published: September 8, 2016Updated: September 14, 2016

Emisioni Investigativ "Fiks Fare" vazhdoi edhe mbrëmjen e së enjtes publikimin e korrupsionit në Universitetin Bujqësor të Tiranës.

Tre ditët e para u publikua rasti i sekserit Besim Nasufi, i cili kërkonte para dhe seks me qëllim marrjen e provimeve në këtë universitet. Edhe në këtë puntatë u shfaq një tjetër filmim, ku sërish Besimi thotë se pinte kafe me pedagogët në fakultet, por që kishte frikë edhe se mund ta kapte "Fiksi", pasi para dy ditësh, sipas tij, kishin qenë gazetarët në dy fakultete, në atë "Pyjor" dhe të "Zooteknikës".

Be the first to suggest a tag

    Comments

    0 comments