Premium Only Content
Έτσι καταντάνε οι “ηγέτες”- μαριονέτες της Δύσης !
Από...επιτιθέμενος κατά του Πούτιν το 2008, σε φυλακισμένο 15 χρόνια μετά...
Για κάποιον λόγο δεν το έχω το βίντεο εδώ , αλλά δειτο το εδώ ⬇️ https://rumble.com/v29d1no-136657572.html
Εξασθενημένος και πολύ αδυνατισμένος εμφανίστηκε χθες ο φυλακισμένος πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι, καταθέτοντας μέσω βιντεοδιάσκεψης ενώπιον δικαστών.
«Ένας αθώος παραμένει υπό κράτηση», τόνισε ο Σαακασβίλι, ο οποίος σήκωσε το μπλουζάκι που φορούσε για να δείξει τα πλευρά και την κοιλιά του, εντείνοντας τις ανησυχίες που εκφράζονται για την κατάσταση της υγείας του.
Ο 55χρονος Σαακασβίλι εκτίει από το 2021 ποινή φυλάκισης έξι ετών με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας την εποχή που ήταν πρόεδρος – ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος και ότι η κατηγορία ήταν πολιτικά υποκινούμενη.
Πρόεδρος της Γεωργίας από το 2004 έως το 2013, ο Μιχαήλ Σαακασβίλι φυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2021 λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από εξορία σχεδόν οκτώ ετών. Έκτοτε η υγεία του έχει επιδεινωθεί, έχει χάσει περίπου 60 κιλά και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον δηλητηρίασαν.
Πέρυσι, ύστερα από απεργία πείνας 50 ημερών, διακομίστηκε σε νοσοκομείο και οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ενώπιον δικαστών υποδηλώνουν επιδείνωση της κατάστασής του.
Κατά τη σημερινή ακρόασή του, ο Σαακασβίλι υποστήριξε ότι δεν θα λυγίσει στη φυλακή. «Θα συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική» στο μέλλον, διαβεβαίωσε.
Οι γεωργιανές αρχές ισχυρίζονται ότι ο Σαακασβίλι λαμβάνει κάθε ιατρική φροντίδα που χρειάζεται στο νοσοκομείο των φυλακών όπου βρίσκεται σήμερα. Ωστόσο, ορισμένοι γιατροί που τον εξέτασαν τους προηγούμενους μήνες, δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για την κλονισμένη υγεία του.
Το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε ζητήσει πέρυσι την απελευθέρωση του Μιχαήλ Σαακασβίλι, υπογραμμίζοντας ότι τον θεωρεί «πολιτικό κρατούμενο». Η Διεθνής Αμνηστία είχε χαρακτηρίσει «πολιτική εκδίκηση» τη μεταχείριση του Σαακασβίλι.
-
31:27
Robbi On The Record
7 hours agoAstrology VS God: The Conversation Culture Has Been Avoiding | ft. JT Follows JC
1172 -
LIVE
SOLTEKGG
33 minutes ago🟢 Live: Pro Player Returns to Battlefield 6 RED SEC
36 watching -
LIVE
XDDX_HiTower
22 minutes agoGray Zone Warfare [RGMT CONTENT Mgr. | RGMT GL | GZW CL]
37 watching -
1:06:20
BonginoReport
4 hours agoTrump, Vance “SNUBBED” by Never-Trumper Cheneys - Nightly Scroll w/ Hayley Caronia (Ep.182)
56.2K29 -
LIVE
StevieTLIVE
1 hour ago#1 Warzone Sniper POV 6.9 KD
21 watching -
LIVE
Reolock
2 hours agoGO EVEN FURTHER BEYOND! - Rumble Rebellion Speedruns
31 watching -
58:40
Donald Trump Jr.
4 hours agoCan California be Golden Again? Interview with Gubernatorial Candidate Steve Hilton | TRIGGERED Ep.293
84.3K60 -
6:31:20
AirCondaTv Gaming
6 hours ago $0.71 earnedBattlefield 6: Burn Baby Burn. Like a Raging Inferno
10.5K -
3:35:57
SlantRock
5 hours ago $0.46 earnedBATTLEFIELD REDSEC/ MAYBE ARC RAIDERS AFTER
8.77K -
LIVE
Astral Doge Plays!
2 hours agoHyrule Warriors: Age of Imprisonment ~LIVE!~ Ganondorf Is a Jerk
53 watching