blckbx today: Van Haga over Digital ID | BlackRock bekent macht | SCP brengt nuance in coronadebat

Streamed on:
25.1K

De volledige uitzending van blckbx today #191 vrijdag 23 juni 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-06-23

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met 'perspectief' 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 23 juni 2023
- Het Sociaal en Cultureel Planbureau brengt nuance in het coronadebat, maar legt ook een link met het stikstof- en klimaatdebat. Wat staat er precies in hun nieuwe rapport?
- Een werknemer van het investeringsmaatschappij BlackRock bekende tegenover een verborgen camera dat het bedrijf bepaalt wat er gebeurt in de wereld. Ook bekende hij dat de oorlog in Oekraïne goed is om geld aan te verdienen.
- De digitale identiteit komt steeds dichterbij en de risico's zijn groot, zo blijkt uit recente publicaties van het World Economic Forum en de Verenigde Naties.

Desk: Tweede Kamerlid Wybren van Haga, publiciste Sietske Bergsma en gedragsdeskundige Romy Quint
Presentatie: Ancilla van de Leest

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-06-23 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#corona #coronabeleid #coronamaatregelen #blackrock #worldeconomicforum #wef #digitalid #oekraïne #rusland

Loading 1 comment...