blckbx today: Schadeclaim Janssen-vaccin | Embryowet | Haat als politiek wapen

Streamed on:
60K

LET OP: De volledige uitzending van blckbx today #172 maandag 10 mei 2023 is alléén te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-05-10

Deze YouTube-stream wordt namelijk eerder beëindigd zodat we volledig censuurvrij de uitzending kunnen verzorgen. In deze uitzending wordt namelijk gesproken over mogelijke vaccinschade. Het risico hierbij is dat dit de YouTube-richtlijnen kan overschrijden. Om te voorkomen dat deze uitzending verwijderd wordt (en mogelijk ons kanaal), hebben we voor deze route gekozen.

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 10 mei 2023
- VVD en D66 publiceerden het eerste voorstel voor de uitbreiding van de Embryowet. Wat staat ons te wachten rondom dit voorstel voor het kweken van embryo’s voor wetenschappelijke doeleinden?
- Elites gebruiken een vermeende stijging in 'hate-speech' om vergaande censuur, spionage en zwarte lijsten mogelijk te maken. Berust de zogenaamde haat-crisis echter wel op feiten?
- De eerste schadeclaim aan Janssen en de overheid, door een Nederlandse gevaccineerde burger, is een feit. Wat kunnen we hiervan verwachten?

Desk: Medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman, publicist Sietske Bergsma en
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-05-10 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#embryowet #hatespeech #censuur #covid19 #corona #janssen #vaccinatie

Loading 20 comments...