Lääkärit varoittavat mRNA-rokotteesta - Rapsodia.fi -tulkkaus

1 year ago
23

Pastori Chris avaa tällä erittäin mielenkiintoisella ja tunteita herättävällä videolla ajankohtaisia maailman asioita koronavirusrokotteeseen liittyen. Hän kertoo, kuinka pahojen ihmisten agendana on tuottaa uusi ihminen; täysin uudenlainen geenimuokattu versio ihmisestä, joka ei olisi enää kykeneväinen uskomaan Jumalaan. Pastori Chris kertoo videolla, kuinka lasten hengellisyyttä on pyritty jo aivan aatteellisesti poistamaan aina 1900-luvun ensimmäisistä rokotuksista lähtien, kun nämä Saatanan soturit ovat tahtoneet kytkeä sillä tavoin lasten sielut pois päältä sekä poistaa ihmiskunnan uskon “johonkin suurempaan”.

Nyt lukuisat lääkärit ja terveydenhoitoalan ammattilaiset ympäri maailmaa varoittavat aivan samasta asiasta viestien sitä, että “älkää ottako koronavirusrokotetta”. He ovat todella huolissaan siitä, mitä tämä uusi suunniteltu ,mRNA-rokote voi ihmisille tehdä ja nostavat esiin näitä samoja faktoja siitä, kuinka tämän rokotteen kautta sen ottajat voivat menettää oman terveytensä vuoksi myös kaiken sen, mikä tekee heistä yksilöllisiä, erillisiä vapaita ihmisiä. He kaikki ovat todella huolissaan ihmisten terveydestä ja kertovat tällä Pastori Chrisin videolla siitä, miten koko koronaplandemia on yksi suuri huijaus ja suunniteltu rokote liian vähän tutkittu eikä sen turvallisuutta ole testattu tarpeeksi! He korostavat erityisesti sitä, miten meidän ei tulisi kuunnella mediaa ja antautua pelon valtaan, vaan sen sijaan pitää kiinni omista vapauksistamme!

Videolla Pastori Chris tuo esiin myös sen ikävän faktan, miten tätä samaa pahaa agendaa hengellisyyden poistamisesta & uuden ihmisen luomisesta edistetään yhä edelleen rokotteiden kautta. Nyt se on vain viety askeleen pidemmälle näiden uusien DNA-muokkausten myötä, jotka mahdollistavat sen, että yhdessä biosirujen kanssa ihmisten sielu-keho -yhteys saadaan murrettua ja heidän todellista persoonaa muokattua. Näin ollen ihminen ei olisi enää Jumalan luoma ihminen ja näin Saatanan sekä kaikkien transhumanistien haaveet tulisivat toteen! Vielä ei ole kuitenkaan tämän muutoksen aika, vaikka näitä ensimmäisiä versioita “uusista ihmisistä” onkin jo nähty eri puolilla maailmaa.

Loading comments...