Premium Only Content

Andrew Tate'in Hapis Sonrası İlk Videosu : ZENGİN OL
Söylediklerinde haklı. Tristan'ın bir sözü aklıma geliyor; çocuklara ne yapmak istediklerini sorduğumuzda, inanılmaz hayalleri var. Çok farklı şeyler söylüyorlar. İlkokula başlatıyoruz, yıllar geçtikçe hayalleri tekdüzeleşiyor ve hayallerinden kopuyorlar. İşte Matrix (yani sistem) sizi bu hâle getiriyor.
İnsanların genelini düşünün. Ne göreceksiniz? Türkiye'ye bakalım mı? Sabah erken kalkıp servis ya da toplu taşımaya biniyor. Uyanamadan işe gidiyor. Bütün gün çalışıyor. Yine servis ya da toplu taşıma ile eve geliyor. Özel aracı veya şirket aracı olanlar, saçma sapan trafikte çünkü özgür değiller. Herkesin işe gittiği, herkesin işten geldiği saatlerde onlar da aynısını yapmak zorunda. Haftasonu dolaşabiliyorlar. Oysa haftaiçi avm'ler ve her yer daha sakin ancak toplumun çoğu işte.
Eve geldiklerinde benzer ruh hali ve yorgunluktalar. Yemek yiyorlar, uzanıp kalıyorlar. Televizyon açıp, abur cubur yerken 4-5 saat dizi, film, sörvayvır vs izliyorlar. Sonra? Uyuyorlar.
Çoğu, uymadan önce, serviste, iş arasında, yemekten sonra vs sosyal medyaya bakıyor. Kim nereye gitmiş, ne almış, ne yemiş? Bunlarla yarışırcasına, kendisi de 2-3 yıl taksitle telefon, 10 yıl taksitle araba alıyor. Kredi kartları sonuna kadar tükenmiş. Zenginlik hayali var ama nasıl zengin olacağını bilmiyor, bu yüzden zenginlere kızıyor. Kafa yapısını değiştirme isteği yok. Olay zenginlerde. Zenginler kötü! Çünkü kendi zengin olmuyor.
Ya rüşver, ahlâksızlık, yolsuzluğa bulaşıyorlar ya da hayatlarını böyle yaşıyorlar.
Spor yok, disiplin yok. Boğazlarından geçen abur cuburları bile tutamıyorlar. Kilo alıyor, göbek yapıyorlar. Neden? HARCADIĞINDAN FAZLASINI YİYORLAR! Para yok, spor yok, bir şey yok; fakat ağzı boş durmuyor. Parasızlıktan rahatsız, ancak kendini geliştirmek, zenginleri ve zenginleşmeyi anlayacak durumda değil! 3-4 saat sosyal medyada ama kitap okumuyor. 4-5 saat tv izliyor ama nereden başlaması gerektiğini araştırmıyor.
Televizyonda izlediklerine bakın! Yarısından fazlası aynı şeyi izliyor, aynı şeyleri giyiyor, aynı uygulamaları indiriyor, aynı yemekleri yiyor. Politik görüşü, dini, mezhebi falan fark etmez! Toplumun %70'i aynı. Dağda da olsa, şehrin göbeğinde de olsa marka giysiler, ayakkabılar.
Tam bir tüketici kültürü. Disiplinsizlikleri, boğazlarını tutamamaları, herkesin aldığı logolu ürünleri almaya çalışmaları; maddi durumlarını kötüleştiriyor. Sosyal medya ve televizyon, hayatlarını çalıyor. Peki ne yapıyorlar? HİÇ! Bir şeyleri suçlamaktan başka hiç!
Sonuç?
Sonucu görüyorsunuz...
-
LIVE
Akademiks
3 hours agoICEMAN EPISODE 3
17,482 watching -
2:04:10
Inverted World Live
6 hours agoThe Robots Are Here | Ep. 103
50K5 -
1:21:53
Man in America
13 hours agoInflation, Debt & War: The 2032 Crash Cycle Is Here—Nations Will FALL w/ Martin Armstrong
27.1K17 -
1:53:48
Adam Does Movies
12 hours ago $0.72 earnedTalking Movies + Ask Me Anything - LIVE
10.6K2 -
2:55:43
TimcastIRL
5 hours agoTrump DOJ To Ban Trans People From Owning Guns After Catholic School Shooting | Timcast IRL
162K92 -
3:21:36
The Quartering
4 hours agoBaldur's Gate 3 First Playthrough!
35.6K5 -
DVR
Rallied
6 hours ago $4.61 earnedWarzone Solo Challenges
63.8K2 -
57:40
MattMorseTV
6 hours ago $6.73 earned🔴Trump just SHATTERED the RECORD.🔴
45.3K86 -
43:39
WickedVirtue
3 hours agoLate Night Spooky Plays
21.5K1 -
2:04:02
Glenn Greenwald
7 hours agoTrump and Rubio Apply Panama Regime Change Playbook to Venezuela; Michael Tracey is Kicked-Out of Epstein Press Conference; RFK Senate Hearing | SYSTEM UPDATE #508
99.7K119