Koronarokotteeseen liittyvät kuolemat

1 year ago
78

Tässä on todella sydäntäsärkeviä tarinoita koronarokotetta seuranneista kuolemista. Suomalainen mies kertoo tällä videolla aivan avoimesti, kuinka hänen tyttärensä kuoli viikon päästä koronarokotteen ottamisesta. Hänen 48-vuotias tytär otti rokotteen 18.3.2021, minkä jälkeen hänen tilansa alkoi huononemaan todella nopeasti ja viikon päästä hänet löydettiin kuolleena. Mies kertoi myös tuttavapiirissään tapahtuneesta kahdesta muustakin epäillystä rokotekuolemasta.

Tämä uskovainen mies tahtoi myös jakaa sydämellään olevan Raamatun paikan:

"Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen." 1. Tess. 2:12

Näitä ikäviä suruviestejä tulvii jatkuvasti monelta eri suunnalta ja useiden rokoteuhrien omaiset ovat olleet myös yhteyksissä meihin tänne Suomen Rapsodia-tiimiin. Meihin voi olla yhteyksissä näissä rokotteisiin liittyvissä ongelmissa. Olisimme myös kiinnostuneet tuomaan videoiden kautta esiin lisää rohkeiden suomalaisten tarinoita, jotta saisimme tehokkaammin varoitettua suomalaisia tästä meneillään olevasta kansanmurhasta. Täältä löytyy aikaisempi artikkelimme aiheeseen liittyen:

https://rapsodia.fi/rohkeita-suomalaisia-etsitaan/

God Bless Finland

Loading comments...