Trump haastaa Big Tech:in oikeuteen - Rapsodia.info -tekstitys

1 year ago
21

Presidentti Trump ilmoitti 7.7.2021 New Jerseyssä pidetyssä tiedotustilaisuudessa nostavansa ryhmäkanteen Facebookia, Googlea ja Twitteria vastaan. Ryhmäkanteessa on myös mukana teknologiajättien toimitusjohtajat: Mark Zuckerberg, Sundar Pichai ja Jack Dorsey. Facebook ja Twitter ovat sulkeneet molemmat Trumpin ulos palveluistaan tammikuun 2021 Capitol Hill tapahtumien jälkeen. Trump vaatii yhdessä monien muiden kanssa teknologiajättejä tilille laittomasta sensuurista vedoten perustuslakiin. Trump ilmoitti, että kanteita on tulossa vielä lisääkin.

Tässä on lyhyt lainaus Presidentti Trumpin puheesta:

"Tänään, yhdessä America First Policy Institute:n kanssa, nostamme ryhmäkanteen teknologiajättejä vastaan, pitäen sisällään Facebookin, Googlen ja Twitterin johtajineen; Mark Zuckerberg, Sundar Pichai ja Jack Dorsey. Kolme mukavaa kaveria.

Me pyydämme USA:n oikeuslaitosta eteläisen Floridan alueella määräämään välittömän stopin SOME-yhtiöiden harjoittamalle häpeälliselle sensuurille, koska he tekevät juuri tätä.Me vaadimme varjobannauksen, vaientamisen, mustalle listalle laittamisen, poistamisen ja blokkaamisen lopettamista.

Tulemme todistamaan, että tämä sensuuri on laitonta, perustuslain vastaista ja täysin epäisänmaallista. Me kaikki tiedämme tämän. Vaadimme myös välitöntä palautusta ja ennalleen asetusta, voimme nimetä 20 muutakin asiaa ja tämän täytyy tapahtua nopeasti, koska tämä tuhoaa maatamme.

Omien tilieni lisäksi vaadimme oikeutta määräämään vahingonkorvauksia näille SOME-jäteille. Me tulemme laittamaan Big Tech:in todella vastuuseen ja tämä on vasta ensimmäinen monista eri kanteista, joita on vielä tulossa. Uskon tämän muuttavan pelin suunnan. Tämä tulee olemaan keskeisessä roolissa, kun taistelemme perustuslakimme puolesta. Uskon, että saavutamme historiallisen voiton amerikkalaisten vapaudelle ja sananvapaudelle."

Täältä löytyy viimeisin Trump-videomme: https://rapsodia.fi/trump-silent-running/

Loading comments...