Premium Only Content

Akustik Panel Nasıl Yapılır? #shorts
Ev stüdyom için akustik ses paneli yapıyoruz! Bir müzik stüdyosu kurmanın temel gerekliliklerinden olan akustik düzenleme ile ilgili yapım aşamaları ve teknik detaylar bu videoda. Sizlere; müzik prodüksiyonu nedir, müzik prodüksiyonu aşamaları nelerdir, elektronik müzik prodüksiyonu nasıl yapılır gibi temel soruların yanında, Ableton Live üzerinden anlatacağım derslerle, Fl Studio, Logic, Studio One, Cubase programları fark etmeksizin mix ve mastering nasıl yapılır gibi daha teknik konuları açıklıyor olacağım.
Vokal mix nasıl yapılır, beat nasıl yazılır, müzik yapmak için gereken program, mikrofon, ses kartı, midi klavye, plugin'ler nelerdir gibi pek çok soruya da yine bu kanalda ışık tutmaya çalışacağım.
Yardımlarından dolayı Gürcan Çetin ve Kutay Arkan'a minnettarım.
Bu tarz içeriklerin devamı için beğenip, paylaşmayı, özellikle de bildirimlerinizi açık tutmayı ve tabiiki de abone olmayı unutmayın!
Ev Stüdyosu Kurlulumu: https://bit.ly/38X2iJM
Müziğin İnsan Üzerindeki Etkileri: https://bit.ly/3hIOuXi
Telifsiz Fon Müzikleri: https://bit.ly/3rTKo3k
Instagram: https://www.instagram.com/studyoalttarafi/
Her türde prodüksiyon, eğitim talepleri ile görüş ve önerileriniz için:
studyoalttarafi@gmail.com
Merhaba,
Ben Umut Uslusoy. 1998 yılında gitar çalarak müzik yapmaya başladım. 2005 yılından beri de müzik prodüksiyonu yapıyorum. Aynı zamanda 2007 yılında dizi ve sinema filmlerinde ses editörlüğü yapmaya başladım ve halen bu mesleğimi freelance olarak sürdürüyorum. Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, Behzat Ç, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi pek çok yapımda ses editörü olarak çalıştım. Cannes film festivalinde, Toronto ve Vancouver film festivallerinde yarışan kısa ve uzun metrajlı filmlerin ses editörlüğü ve final miksi görevlerini üstlendim. Buradan sonra da Okan Bayülgen ile 5 yıl boyunca kendisinin Tv, radyo, tiyatro showları ve mekanlarında ses editörü, orkestra şefi ve müzik direktörü olarak çalıştım.
https://www.imdb.com/name/nm7133574/
Mutus sahne adıyla daha çok elektronik müzik prodüksiyonu yapıyorum. Türk ve yurtdışı plak şirketlerinden yayımlanan 4 single ve 2 EP'im bulunmakta. 2018 yılında kendi plak şirketim Onix Records'u kurdum.
https://open.spotify.com/artist/5SfKl9IeWZEZm4UinPqJEe?si=KEJ1ltUWRQqN2zyEIb6yNA
https://www.beatport.com/artist/mutus/878911
https://music.apple.com/tr/artist/mutus/1449764483
https://www.instagram.com/mutusmusica/
Müzik prodüksiyonu ile ilgilenmeye başladığım zamanlarda en büyük sorun yeterli Türkçe kaynak olmayışıydı. İnternetin bu kadar yaygın olmayışı sebebiyle bulduğum ingilizce kaynakları elimde sözlükle tek tek çevirerek pek çok şeyi öğrendim ve zaman ilerledikçe ben de pek çok şeyi internet ve özellikle Youtube sayesinde öğreniyor oldum ve halen de bu böyle devam ediyor :-) Geçen yıllar zarfında özellikle Türk müzisyen ve prodüktörler olarak Ulu Önderimiz Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine başarıyla çıkmaya başlamış olsak da halen daha yeni başlayan ya da başlayacak olan arkadaşlarımız için yeterli derecede doyurucu Türkçe içeriklerin olduğunu düşünmüyorum. Bu bağlamda da aldıklarımı vermek ve bildiğim her şeyi paylaşmak amacıyla bu kanalı oluşturdum. Sizlerin de desteğiyle elimden geldiğince müzik prodüksiyonu yapmanıza katkıda bulunacağım. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
32:10
SouthernbelleReacts
6 days ago $7.04 earnedTERRIFIER (2016) Reaction | Art the Clown Is PURE NIGHTMARE FUEL 😱💀
35.8K6 -
LIVE
ttvglamourx
3 hours ago $1.10 earnedJUNE IS GOING TO BE AMAZING !DISCORD
109 watching -
9:26
Sideserf Cake Studio
1 day ago $2.86 earnedI Made A Sabrina Carpenter CAKE
24.7K8 -
LIVE
GritsGG
4 hours agoDuos! - 2545+ Ws
50 watching -
14:23
T-SPLY
1 day agoNashville Mayor Is Getting Closer To Being Arrested For ICE Obstructions
46.5K51 -
LIVE
MadHouseRetro
3 hours agoMadhouse Presents : Triple Warbricks Model build! Sponsored by Warbricks USA!!!!
92 watching -
3:39:49
TheItalianCEO
4 hours agoRumble is for pirates - Sea of Thieves top 250 in the world
27.3K1 -
10:29
Mrgunsngear
2 days ago $8.69 earnedOtter Creek OCM5: The Quietest MK12 Silencer To Date 🇺🇸
63.3K21 -
40:30
Kitco NEWS
1 day ago2030 Commodity Surge: What to Buy Before Prices Explode | Adam Rozencwajg
23.2K4 -
4:13:02
EXPBLESS
6 hours agoBig Robots Shooting Eachother Seems Pretty Fun - Steel Hunter's LIVE
21.3K2