COVID-19 ARMA BIOLOGICA - DR. RICHARD FLEMING - MARTURIE SUB JURAMANT

1 year ago
582K

În 2020, Dr. Richard M. Fleming a început să investigheze SARS-CoV-2/COVID-19.
Cu 53 de ani de cercetare ca medic fizician, cardiolog nuclear și avocat, Dr. Richard M Fleming a dezvoltat în 1994 teoria bolii inflamato-trombotice pentru boli de inimă, cancer și infecții precum SARS-CoV-2.

În același timp, a început să investigheze originile COVID-19.
Ceea ce a descoperit vă va șoca.
Până în 1999, agențiile federale americane au început să finanțeze cercetări privind ”câștigul de funcții”. Cercetări care, prin însăși natura lor, sunt concepute pentru a crește capacitatea agenților patogeni de a infecta și de a dăuna oamenilor. În 2019, unul dintre acești agenți patogeni a fost eliberat în mod intenționat în lume, în Market Wet din Wuhan. Cheia pentru a dovedi și înțelege această armă biologică este proteina sa spike. Aceeași proteină spike care se produce acum în milioane de oameni după ce le sunt injectate vaccinurile COVID. Aceste vaccinuri nu sunt altceva decât codul genetic al acestei arme biologice.

Dr. Fleming scoate în evidență traseul banilor pentru COVID-19, arătând cine este, în cele din urmă, responsabil penal pentru proiectarea și dezvoltarea acestei arme, care încalcă Convenția privind interzicerea armelor biologice (BWC), expunându-i pe cei care au comis crime împotriva umanității. Dr. Fleming va dezvălui conspirația supremă: una care pune în joc viitorul întregii lumi."
Această depoziție sub jurământ va fi folosită de procurorii generali pentru punerea sub acuzare a celor responsabili de pandemia virusului îmbunătățit prin ”câștig de funcții”.
Anthony Fauci a mințit sub jurământ în fața Congresului SUA și este responsabil pentru moartea a milioane de oameni. Covid-19 este o armă biologică, prin urmare, proteina toxică de tip "spike" pe care o produc vaccinurile Covid este, de asemenea, o armă biologică, ceea ce duce la leziuni grave și decese.

Ionel Trandafir

Loading 9 comments...