Wiens zwarte helikopters dagen op na een veeverminking? - NL ondertiteling

1 year ago

Binnen het UFO-fenomeen zijn de ‘zwarte helikopters’ een regelmatig opduikend mysterie. Ze verschijnen oa. boven de raketsilo’s van de nucleaire Minuteman raketten als daar een UFO is gesignaleerd, of boven andere locaties waar een bijzondere UFO-waarneming was en ze worden beslist gezien bij het ontvoeringsfenomeen, waarbij de slachtoffers ze regelmatig heel dicht in hun buurt waarnemen en het duidelijk is dat zij het doelwit zijn van wat deze helikopters dan ook trachten vast te stellen.

Maar ze worden ook regelmatig gezien bij het veeverminkingsfenomeen. Boeren en omwonenden van een locatie waar een veeverminking heeft plaatsgevonden, zien soms de helikopters opduiken een dag of een paar dagen later op deze locatie. Deze zwarte helikopters hebben geen registratienummers en geen logo’s en zijn dus niet te traceren. Vanwege het zwarte glas van de cockpit zijn de piloten niet waarneembaar. Heel vaak zijn ook de vliegbewegingen en het geluid van de motoren ‘vreemd’, ze verschijnen plotseling zonder dat de waarnemer op de grond ze al van ver heeft horen aankomen, iets wat je normaal beslist zou moeten horen en zeker als het op het platteland gebeurt. De waarnemer hoort wel het bekende helikoptergeluid als ze vlakbij zijn, zodra ze wegvliegen verdwijnt vaak plotseling het geluid weer.

Er zijn wel wat gedachten over wat het is en van wie ze zijn, maar er is sinds de vele tientallen jaren dat ze opduiken nog geen echte verklaring voor gevonden.

In deze video van Linda Moulton Howe wordt aandacht besteed aan oa. deze zwarte helikopters. Voor de volledige video van Linda ga je naar deze link:
https://www.youtube.com/live/csQVkFmOfe8

Loading comments...