Director Pfizer il agreseaza fizic pe James O'Keef si pe ziaristii Project Veritas

1 year ago
1.05M

Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, i-a agresat fizic joi, 26.01.2023 pe James O'Keefe și pe membrii echipei Project Veritas.
James O'Keefe l-a confruntat pe Walker la un restaurant și i-a arătat înregistrările cu camera ascunsă despre planurile Pfizer de a efectua potențiale mutații asupra virusului Covid.
Jordon Trishton Walker, director la Pfizer, care a afirmat în fața camerei de filmat că Pfizer dorea să modifice virusul COVID-19 și să aibă vaccinul gata, pentru a genera o vacă de muls, un model de afaceri foarte impresionant, a fost confruntat de James O'Keefe de la Project Veritas în legătură cu declarațiile sale și a acționat într-o manieră nebună, războinică, atacând și agresând echipa Project Veritas.
"Ați dat-o în bară!" a strigat Walker înainte de a distruge iPad-ul care arăta înregistrările cu camera ascunsă ale Project Veritas despre virusul "mutant" Covid.
Episodul de joi survine după ce Project Veritas a publicat miercuri seară, 25.01.2023 o înregistrare video explozivă în care Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoaște că gigantul farmaceutic explorează posibilitatea de a efectua "mutații" asupra virusului Covid-19 prin "evoluție dirijată", astfel încât compania să poată continua să profite de pe urma vaccinurilor.
Deocamdată, această poveste este încadrată ca fiind o poveste despre Pfizer, Wuhan și despre cercetări privind manipularea virusului avand ca scop obținerea de funcții suplimentare. Pentru mine, însă, adevărata poveste care va rezulta din această expunere a Project Veritas este că #mincinosulsubit de la Pfizer care a căzut în borcanul cu miere a menționat "evoluția dirijată".
Ionel Trandafir

Loading 14 comments...