Током Недеље - Tokom Nedelje: 18.01.2023.

1 year ago
190

До 29. децембра 2022. године, тачно 348 дана и ноћи представници Привремене Скупштине народа достојног Србије чували су пламен Слободе на платоу Слободе и Истине испред зграде Скупштине.

9. јануара 2023. године, славио се Свети Архиђакон Стефан у домовима, а посебно у нашој Републици Србској.

Портпарол руског Министарства спољних послова, Марија Захарова, изјавила је за „радио Спутњик“ да „људи живе у мржњи већ дуги низ година, и она је сада тек изашла на видело."

12. јануара 2023. године, Владимир Владимирович Путин је, у свом обраћању запосленима у тужилаштву поводом празника, нагласио да је важно учинити све да се заштите уставна права и безбедност становника нових руских региона.

10. јануара 2023. године, у седишту НАТО-а у Бриселу, Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг, председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен и председник Европског савета Шарл Мишел потписали су Заједничку декларацију о сарадњи НАТО-а и Европске Уније.

По питању Косова и Метохије, Портпарол руског Министарства спољних послова изјавила је 30. децембра 2022. године да је компромис Београда и Приштине, уз гаранције Западних земаља- тешко одржив.

10. јануара 2023. године, у просторијама Издавачког предузећа „Рад“, у улици Дечанска број 12, отворен је Клуб читалаца јапанске књиге и љубитеља културе Далеког истока.

Традиционална новогодишња манифестација „Улица отвореног срца“ обрадовала је све посетиоце у Македонској и Светогорској улици у Београду.

СВАШТА СЕ ЗБИВА, СВАШТА СЕ ЗГОДИ
И НОВА ДОЂЕ И ХРИСТОС СЕ РОДИ!

ВАИСТИНУ РОДИ, ВАИСТИНУ ДОЂЕ
И СВЕ ЛОШЕ ЈЕДНОМ МОРА ДА ПРОЂЕ.

РАДУЈ СЕ БРАТЕ, ВЕСЕЛИ СЕ РОДЕ
ТАКО СМО БЛИЗУ, БЛИЗУ СЛОБОДЕ!

Loading comments...