Starea de Control Documentar Romana (2022)

1 year ago
874K

Acest documentar se referă la pericolele unei identități digitale și ale monedelor digitale ale băncii centrale (CBDC). Uniunea Europeană și alte organizații globaliste se grăbesc să introducă identitatea digitală și CBDC, ceea ce ar trebui să ne ușureze viața, dar criticii spun că ar însemna sfârșitul libertății noastre.
Susținătorii spun, bineînțeles, că lucrurile nu vor merge atât de repede, dar experții cu care a discutat documentaristul Benjamin Jonas van den Brink spun contrariul.
Van den Brink a căutat experți naționali și internaționali pentru ”Starea de Control”, precum avertizorul Edward Snowden, jurnalistul financiar Arno Wellens, Catherine Austin Fitts, fost secretar adjunct pentru locuințe și dezvoltare urbană al Statelor Unite în timpul președinției lui George H.W. Bush, deputatul olandez Mahir Alkaya și europarlamentarul român Cristian Terheș. Prin comentariile și criticile lor, aceștia avertizează că inovațiile prezentate ca îmbunătățiri pot duce rapid la o societate de control de foarte mare amploare.
În acest documentar, experți internaționali precum Edward Snowden, Arno Wellens, Catherine Austin Fitts își exprimă îngrijorările și criticile serioase. Documentarul compilează gama de fapte și opinii, creând o imagine șocantă despre viitorul omenirii. O narațiune limpede ca bună ziua care nu poate fi ignorată. Să fie acesta prețul confortului?
Pericolele CBDC
CBDC (moneda digitală a băncii centrale) și pașaportul digital ne pot face viața mai ușoară și mai eficientă, conform Big Tech. Dar noua legislație internațională arată că scopul acestor posibilități, are implicații profunde asupra vieții noastre private.
CBDC este o monedă digitală - similară criptomonedelor, cum ar fi Bitcoin - care este emisă și controlată de băncile centrale. În timp ce cetățenii pot face în continuare cumpărături în mod anonim cu numerar, acest lucru este imposibil cu o monedă digitală a băncii centrale, deoarece fiecare tranzacție este complet trasabilă. În plus, banii pot fi programați astfel încât să poată fi cheltuiți doar pe anumite lucruri. De asemenea, pot fi impuse restricții geografice, prin care pot fi cheltuiți doar în anumite zone. Legate de o identitate digitală, aceste evoluții conduc, potrivit criticilor, la un sistem de credit social în care libertatea și anonimatul aparțin trecutului.
Este promovat ca fiind ceva care ne va face viața mai ușoară. Adevărul este că ar însemna o tiranie totală pentru întreaga omenire. Banii nostri digitali ar fi conectati la ID-ul nostru digital, care va fi conectat la statutul nostru de vaccin.

Imaginați-vă că nu veți mai putea avea acces la propriile fonduri, atunci când ID-ul vostru digital arată că nu ați primit cel de-al zecelea vaccin de rapel. Sau imaginați-vă cum v-ar fi limitate cheltuielile, ca urmare a faptului că ați postat ceva pe rețelele de socializare care nu este pe placul guvernului.
O monedă digitală a băncii centrale ar face ca acest tip de tiranie să devină o practică obișnuită, deoarece este instrumentul perfect pentru a controla publicul.
Similar cu ceea ce vedem pe Facebook și pe YouTube: atunci când postezi ceva care expune agenda elitelor criminale, postul este fie eliminat, fie ești blocat, sau mai rău: întregul tău cont este șters, deoarece "încalcă liniile directoare ale comunității".

„Starea de Control” este produs de Debunk Productions
Regizor: Benjamin Jonas van den Brink
Traducere in romana : Ionel Trandafir, 13 ianuarie 2023

Loading 2 comments...