4 months ago

Global Governance

Nu är äntligen min föreläsning om Global Governance klar, den tog två månader att göra, så jag hoppas verkligen ni kommer att gilla den.

Jag kommer att visa alla, oavsett om man är för eller emot vacciner, tror på klimathot eller inte, vad som kan ligga bakom.

Jag har byggt upp den främst på det som anses vara seriösa källor, källorna är viktiga så det inte bygger på spekulation, utan det här är en film vi ska kunna dela med vem som helst.

Den globala makteliten marknadsför ett antal olika kriser, som de bygger upp mycket känslor och syftet är splittra oss. Härska genom söndring är en välbeprövad metod.

Låt dom inte splittra oss! Vi är 99 %, där i ligger vår makt.
Min research byggde på att pröva riktigheten i en agenda som Trilaterala kommissionen står bakom som formulerades i en bok 1970. En ny världsordning som kallas den tekonokratiska eran och som bygger på Global Governance.

Trilaterala har fått gehör för denna ide om en teknokratisk era, hos den rika makt eliten (Bilderberg och World Economic Forum bland annat), men även hos FN och WHO, samt hos det svenska politikerna som driver deras agenda framåt.
Jag tror att vi alla kan enas om att politikerna i Sverige inte längre arbetar för vårt land, men alla kanske inte förstår varför de gör som de gör.

Så vad innebär en teknokratisk era:

Att banker och den globala makteliten (multinationella företag) skall styra världen. Att människan skall leva i ett övervakningssamhälle bland annat.

Hur har man tänkt genomföra det här:
Man bryter ner alla suveräna nationer bit för bit, det är enklare än att kriga.
För att kunna bryta ner en nation, så måste man bryta ner människan, man vill få oss att gå ner på knä (own nothing and be happy).

Alla dessa kriser har inneburit/innebär att länder sänder skattemedel, till diverse olika projekt och tömmer länder på pengar och dess invånare blir allt fattigare och samhället faller samman, då skattemedel går ut ur landet istället för till de samhällstjänster som de är ämnade för.

Under pandemin fördubblade de rika sin förmögenhet och marknadskoncentrationen blev större på ett år än under de senaste 15 åren. Vad innebär det? Det innebär att de rika tar över allt mer och får med det allt mer makt, mindre företag kommer inte ha en chans.

På grund av den ojämlikhet som uppstod under pandemin dör nu 21 000 människor varje dag, då de fattiga blir allt fattigare och allt fler blir fattiga.
För er som bara vill se en del av föreläsningen och inte hela är den uppbyggd enligt nedan:

0-0,31 min: Introduktion Global Governance. Vilka vill styra världen? Trilaterala vad vill dom? Arbetar våra politiker för Global Governance? Går det att lita på FN? Pandemin – när de rika fördubblade sin förmögenhet.
0,31 min – 0,46 min: Var pandemin planerad?
0,46 min – 1,04: Tror dom själva på klimatkrisen? Vi följer pengarna? Har koldioxiden gått ner, efter alla larm om jordens undergång?
1,04– 1,20: Agenda 2030 – Handlar det om att suga ur skattemedel från länder som skall landa hos den globala makteliten?
1,20 – Den fjärde industriella revolution, tvingande digitala identiteter och AI. När gränserna mellan inre liv, yttre identitet, naturlig miljö och konstgjord värld radikalt rubbas vad händer då?

Med den här föreläsningen kommer jag att testa ändringar i terroristlagen som innebär att en terrorist är en person som destabiliserar ett lands politik och struktur eller destabiliserar mellanstatliga organisationer som FN och WHO. Jag ger mig på alla. MSB skall försöka förklara lagen men vet inte riktigt hur man skall definiera en terrorist. Det kan även enligt dem vara en frihetskämpe. Ok, så vi får se vart det här tar vägen.

När jag spelade in den här föreläsningen blev den tre timmar lång, så jag har klippt ner den till runt 1.30, för att annars orkar ni nog inte lyssna. Det innebär att min röst kan ändras lite fram och tillbaka, ber om ursäkt för det. Har tagit bort vissa delar helt som EU och 15 minutes cities bland annat.

Den här gången lägger jag in mitt Swish nummer till mitt företag, det ligger mycket arbete bakom det här. Så om ni vill och känner att ni kan, blir jag både glad och tacksam:

123-0680421 (Hälsokunskap)

Det är viktigt att vi inte är passiva och sitter och väntar på bättre tider, det är vi tillsammans som skapar bättre tider.

Nu behöver vi kavla upp armarna och ta tag i det här.

I Omtanke, Elena

Loading 24 comments...