Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ...

11 months ago
111

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ https://www.brighteon.com/76fe92d6-a54b-4d56-9759-9c9943a2bcc4 , https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O .

Θαρρώ ότι σε μια δικτατορία κάθε ελεύθερος πολίτης που ΔΕΝ θέλει να γίνεται συνένοχός της πρέπει να είναι έτοιμος να απολογηθεί ιδιαίτερα αν είναι ορθόδοξος χριστιανός και επειδή οι δικτατορίες ως αντίχριστες θέλουν να σκλαβώσουν όχι μόνο το σώμα αλλά και την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση του παράλογου αντίχριστου μίσους τους ως ψυχοκτόνες. Σαφώς συνυπεύθυνη είναι και η δικαστική εξουσία που υποδουλώνεται στην δικτατορία.

Η παγκόσμια γενοκτονική ψυχοκτονική ψηφιακή δικτατορία του τρομοκορωναϊού στην Ελλάδα έχει ως μαριονέτα της τον αντίχριστο παράλογο αρχισοδομιστή δικτατορίσκο Κυριάκο Μητσοτάκη, τους 300 σοδομιστές βο(υ)λευτές που όλοι μαζί με τον εκάστοτε άβουλο Πρόεδρο της Δικτατορίας ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης των σοδομιστών και το υποτιθέμενο δικαίωμα να αλλάζουν, δηλαδή, να διαστρέφουν ακόμα και τα ανήλικα δεκαπεντάχρονα παιδιά μας το μοναδικό βιολογικό φύλο που έδωσε ο Θεός στο άνθρωπο με την γέννησή μας για να μας οδηγήσουν στην αιώνια κόλαση. Η σοδομιτική νομοθεσία έρχεται μετά το τεράστιο έγκλημα της νομιμοποίησης των αμβλώσεων, δολοφονίας των αγέννητων παιδιών μας και ενώ το ελληνικό έθνος εξαφανίζεται δημογραφικά σιγά σιγά με την μεγάλη υπογεννητικότητα και τις εκτρώσεις μέσα στις επόμενες δεκαετίες. ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

Απείρως χειρότερος ωστόσο είναι ο πνευματικός λ(ο)ιμός αν είμαστε πνευματικά αστοιχείωτοι και παρασυρόμαστε από τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ της αντίχριστης σιωνιστικής παναίρεσης πανθρησκείας του οικουμενισμού https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX με την οποία προδίδεται η Μία Αγία ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού αν δεν είμαστε αποχωρισμένοι, αποτειχισμένοι http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm από τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστές ψευδεπισκόπους του νέου και παλαιού ημερολογίου των αμέτρητων ημερολατρικών ψευδοσυνόδων και χάσουμε την προστασία του Χριστού και της Στρατηγού Παναγιάς μας που πάντα προστατεύει το ορθόδοξο ελληνικό έθνος μας εφόσον δεν προδίδουμε τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία του. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». Γιατί είδαμε τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστες σιωνιστές ψευδεπισκόπους ως πρόδρομοι του αντιχρίστου να συντάσσονται με την αντίχριστη δικτατορική κυβέρνηση γιατί δεν είχαν ορθόδοξο ομολογιακό φρόνημα και για αυτό έκλεισαν την Ανάσταση του 2020 τους Ναούς απαγορεύοντας ακόμα και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία για να μην μολυνθούμε από την Θεία Κοινωνία, το Πανάγιο Σώμα και Αίμα Χριστού που είναι εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια!

Δέκα χρόνια πριν κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία και την δημοκρατία με τα προδοτικά μνημόνια που επέβαλαν οι δωσίλογοι πολιτικοί στην Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι που υποθήκευσαν την Εθνική δημόσια περιουσία μας στους τοκογλύφους δανειστές του Δ΄ ΡΑΙΧ για 99 έτη παρόλο που ο λαός στο δημοψήφισμα ψήφισε όχι στο μνημόνιο και στις παρελκόμενες δανειακές συμβάσεις του. Προδόθηκε η τρισχιλιόχρονη Ελληνική πολιτισμική ιστορική παράδοση της Μακεδονίας αφού αναγνωρίστηκαν από την δωσίλογη μνημονιακή Βουλή ως Μακεδόνες οι Σλάβοι των Σκοπίων οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να είναι Μακεδόνες γιατί δεν είναι Έλληνες. ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΣΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΚΟ...
Είχε στρωθεί ο δρόμος όπως αναφέρω αναλυτικά και στην δημοσιογραφική σελίδα μου http://www.freevolition.gr/greece.htm για να ολοκληρωθεί η κατάλυση κάθε ελευθερίας και δημοκρατικών δικαιωμάτων με την γενοκτονική υγειονομική δικτατορία του τρομοκορωναϊού χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη αντίσταση πλέον στην Ελλάδα. Με την εμφάνιση της εφιαλτικής πολιτικής πανδημίας του τρομοκορωναϊού το 2020 είχαμε και την υγειονομική λατρεία που προωθεί η αντίχριστη παγκόσμια ψηφιακή γενοκτονική ψυχοκτονική δικτατορία. Γιατί η αντίχριστη γενοκτονική υγειονομική δικτατορία του τρομοκορωναϊού έχει προκαλέσει σε 2 έτη με τα πειραματικά κορωνοεμβόλια 73.133 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ 5,6 εκατομμύρια τραυματίες μέχρι τις 20/5/2022 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τις δημόσιες διαδικτυακές βάσεις δεδομένων καταγραφής των παρενεργειών των κορωνοεμβολίων στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Γιατί αποδεικνύεται η πρωτοφανής σε μέγεθος γενοκτονία όπως διαπιστώνουμε στις πρωτογενείς και δευτερογενείς διαδικτυακές πηγές των βάσεων δεδομένων https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/44821-dead-4351483-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions που ως αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση παραθέτω τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και στα σχετικά δημοσιογραφικά διαδικτυακά βίντεό μου https://rumble.com/v16xgyw-the-worst-genocide-with-the-covid-vaccines-of-death-from-the-antichrist-wor.html , https://www.brighteon.com/d7058ce3-bd16-4411-b652-32420f68749e , https://ugetube.com/watch/pPCfa45VOEhHDbK δημόσια και στην ορθόδοξη ομολογιακή δημοσιογραφική ιστοσελίδα μου http://www.freevolition.gr αναλυτικά.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΕΣΤΩ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ; ΓΙΑ ΝΑ ‟ΑΘΩΩΝΟΥΝ” ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ https://www.brighteon.com/e9aadcbf-d0a7-4aad-983b-7bad0940efe0 , https://ugetube.com/watch/GgzCuqos9g87Pu8 , https://rumble.com/vpfpkx-42723393.html .

Είναι πρωτοφανής στην ιστορία η γενοκτονία της αντίχριστης παγκόσμιας δικτατορίας γιατί κανένα εμβόλιο και φάρμακο μέχρι σήμερα δεν έχει προκαλέσει τόσους πολλούς θανάτους μέσα σε 2 έτη όσο τα πειραματικά mRNA κορωνοεμβόλια νέας τεχνολογίας γενετικής μετάλλαξης για τα οποία δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες παρενέργειές τους μετά από 3 ή περισσότερα χρόνια… ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΟ 1976 ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ. CORONAVIRUS 2021 LIKE SWINE FLU 1976 IN USA WITH MANY DEATHS AND INJURIES FROM VACCINE UNTIL THEY STOPPED THE VACCINE OF DEATH. SHARE-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ https://www.brighteon.com/0a9d2d0f-91b5-47b6-a91a-9cf69cb27f6d .

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ «Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟ)ΕΟΔΥ ΣΤΙΣ 10-7-2022 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ (64.08%) ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ https://rumble.com/v1hf64h-eody-covid-19genocide-2022.html , https://www.brighteon.com/bdd1cd38-b3e6-418c-87db-273ca1e949b0 , https://ugetube.com/watch/uOeBAWPIz4QLm3J » ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2022/07/covid-gr-daily-report-20220710.pdf , https://eody.gov.gr/imerisia-ekthesi-epitirisis-covid-19-20220710/ .

Harvard University study: THE MASKS SICK US BECAUSE proper breathing is a natural anti-viral! Η σωστή αναπνοή είναι φυσικό αντι-ιικό και όχι οι μάσκες που μας αρρωσταίνουν! σύμφωνα με το Harvard, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ https://rumble.com/v11i32n-harvard-university-study-the-masks-sick-us-because-proper-breathing-is-a-na.html , https://www.brighteon.com/e96eab35-62d0-44c5-8e83-f52fec8e60af , https://ugetube.com/watch/fuFS1fz6HC9xLKH . SOURCES-ΠΗΓΕΣ: https://www.naturalnews.com/2022-04-17-science-breathing-fights-respiratory-viruses-masks-block.html , https://wyss.harvard.edu/news/fighting-viruses-is-as-easy-as-breathing/ .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ Mrna ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ…
"INTRACELLULAR REVERSE TRANSCRIPTION OF PFIZER BIONTECH COVID-19 MRNA VACCINE BNT162B2 IN VITRO IN HUMAN LIVER CELL LINE". ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ DNA (ΒΙΝΤΕΟ) https://ugetube.com/watch/EFwgBgGydf6NKFj , https://rumble.com/vy78p9-intracellular-reverse-transcription-of-pfizer-biontech-covid-19-mrna-vaccin.html . SOURCES-ΠΗΓΕΣ: https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm , https://www.cardiodoctor.gr/τελικά-μήπως-είχαν-δίκαιο-όσοι-ανησυχ .

mRNA/mDNA «εμβόλια» και αλλαγή του ανθρώπινου γονιδιώματος -νέο συνθετικό είδος transhuman 2.0. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ - ΔΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ https://www.dmu.ac.uk/about-dmu/academic-staff/technology/ioannis-kypraios/ioannis-kypraios.aspx , (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v1tzcps-mrnamdna-vaccines-and-the-change-of-the-human-genome-new-synthetic-species-.html , https://www.brighteon.com/de02433d-37c4-40b1-b5ec-aa66c017ccd6 , https://ugetube.com/watch/cd2ol3oOVXm6FSw . ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: https://odysee.com/@HealthTech:5/Talk1_GR_IK_ICXCNIKA_FINAL:3

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤO ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PCR TEST FALSE LIKE LOCKDOWN DICTATORSHIP ADMIT CDC – FDA https://www.brighteon.com/f633631d-a20a-4d7e-aa96-e64806b8a9f7 , https://ugetube.com/watch/G5AYBwwVBpWHTYT , https://rumble.com/vkkqim--o-pcr-test.html . ΠΗΓΕΣ-SOURCES: https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html , https://www.pronews.gr/ygeia/1005050_telos-ta-pcr-test-stis-ipa-apodeihthike-oti-edinan-pseytika-stoiheia-kategrafan-kai .

Χαρακτήρισα την αντίχριστη παγκόσμια γενοκτονική δικτατορία του τρομοκορωναϊού ψηφιακή γιατί επέβαλε τα ψηφιακά πιστοποιητικά κορωνοεμβολιασμού με QR CODE μετεξέλιξη του BARCODE 666 ως προοίμιο της αντίχριστης ψηφιακής ταυτότητας (σύμφωνα με μελέτες των αγιορειτών ιερομονάχου π. Λουκά και του μοναχού π. Πρόδρομου, πτυχιούχου ηλεκτρολόγου μηχανικού κατόπιν επισταμένων και μακροχρόνιων ερευνών https://norfid.wordpress.com/bar-code/iερά-μονή-oσίου-γρηγορίου-o-γραμμικός-κώ ) και προκάλεσε κοινωνικό αποκλεισμό έως θανάτου ειδικά στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και σε όσους ελεύθερους ανθρώπους δεν δέχτηκαν ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των κορωνοεμβολίων αυτοκτονική ψυχοκτονική ρώσικη ρουλέτα θανάτου. Διώχθηκαν και όσοι αντιστάθηκαν στα σατανοφίμωτρα και στην παράλογη φυλάκιση όλων των υγειών της κοινωνίας με τις ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ αντισυνταγματικές άνομες γενικές μακροχρόνιες καραντίνες της δικτατορίας του τρομοκορωναϊού. ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΜΕΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ; ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v1czj7b-antichrist-rfid-chip-666-mark-of-the-beast.html , https://www.brighteon.com/f32425d3-7550-4487-8255-df44857def0e , https://ugetube.com/watch/wAhQlm8bGjt8Azj . ΠΗΓΕΣ: Στην Παρουσίαση, σύνταξη και επεξεργασία του βίντεο είναι ο Ευστάθιος Μοσχοβίτης - www.freevolition.gr , ορισμένα μέρη του βίντεο προέρχονται από τις διευθύνσεις: https://youtu.be/Jwr9bU2A36k , https://youtu.be/s5pFz6ypXM0 , https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/44821-dead-4351483-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΔΟΔΟΜΟΒΟΥΛΗ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ https://www.brighteon.com/dca61668-31cb-4951-ad21-2dd2357f379f , https://ugetube.com/watch/a6VZKP3CgoMt8fo , https://rumble.com/vnx80t--666-.html . ΚΑΝΕΙΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ…

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: «O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας» https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf .

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ https://ugetube.com/watch/zYGEpFvpNquVBQl , https://www.brighteon.com/4d894bdd-254b-477e-98b1-c506d5bcd6ad , https://rumble.com/vh90r9-28974357.html .

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: «Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Παράγραφος 4: Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ; ΒΙΝΤΕΟ: https://ugetube.com/watch/JfSJhKDWrklG5wn , https://www.brighteon.com/d38bd540-cc57-4290-8b5a-588fb691109a .
Νόμος 3418: Άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».
Σύμφωνα μάλιστα με το Άρθρο 338 του Ν. 4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν. 3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η.
Άρα η διάταξη του άρθρου 96 του Ν. 4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 είναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του δικτατορίσκου Μητσοτάκη. Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου. Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, καραντίνας, κλπ. αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν. 3418/2005. ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ https://amazonios.net/katarreei-i-ypochreotikotita-gia-test-tis-kyvernisis-mitsotaki-2i-athoosi-arnithentos-sti-patra .
ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ www.freevolition.gr .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΜΕΣΗ) ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ https://www.brighteon.com/d81081f8-3d60-41e0-832a-c50b270fbb15 , https://ugetube.com/watch/vDap3ekBr4ivQJl , https://rumble.com/vhp3q1-29724697.html . ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ www.freevolition.gr ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ωστόσο, η Ελευθερία μας δεν προσφέρεται ούτε παραχωρείται από τους πολιτικούς και τον κάθε δικτατορίσκο γενοκτόνο Μητσοτάκη που θεωρεί ότι τα αυτοκτονικά σατανοκορωνοεμβόλια ρώσικη ρουλέτα θανάτου οδηγούν στην ελευθερία. Παρόλο που προστατεύεται από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ η αξία του ανθρώπινου προσώπου που είναι συνυφασμένη με την ελευθερία του, ΩΣΤΟΣΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ…

Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ (ΚΟΡΩΝΟ)ΠΡΟΣΧΗΜΑ Ή ΑΛΛΟ ΦΟΒΕΡΟ ΛΟΙΜΟ, ΛΙΜΟ, ΣΕΙΣΜΟ, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΛΕΜΟ, ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 https://rumble.com/v1czj7b-antichrist-rfid-chip-666-mark-of-the-beast.html … FREEDOM OF IMMORTAL SOUL IS INALIENABLE GIFT OF GOD (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/vmzjj1-freedom-of-immortal-soul-is-inalienable-gift-of-god.html , https://www.brighteon.com/f3bffd2a-1798-43ef-89f6-d10590a5e447 , https://ugetube.com/watch/5JPAW4rHhlVIrIe .
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ "ΟΧΙ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ... ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ… ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)». ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΜΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥ.
ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ https://www.brighteon.com/270d13a0-5232-41b6-9ba0-4cf6f4e2d8a6 , https://ugetube.com/watch/zZve7fEzsjzYrZD , https://rumble.com/vvett4-52759912.html (ΒΙΝΤΕΟ).
FREE OR DEAD VOLITION? WE NEED A PANDEMIC OF (CHRIST) FREE VOLITION. ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ή ΝΕΚΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ https://www.brighteon.com/e011ef1c-4475-4954-a98b-5d2a70074c51 , https://ugetube.com/watch/2OaVzrYxexrBiAH , https://rumble.com/vuleb0-free-or-dead-volition-we-need-a-pandemic-of-free-volition.html (ΒΙΝΤΕΟ).
ΥΓ. ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΜΕ "ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! ΩΣΤΟΣΟ, "Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ". ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ο ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ.
Ευστάθιος Μοσχοβίτης

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 229 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019 https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20190100095 ) - Ψευδής καταμήνυση

1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι’ αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος εν γνώσει και ψευδώς καθιστά άλλον ύποπτο στην αρχή υποβάλλοντας, αλλοιώνοντας ή αποκρύπτοντας κάποιο αποδεικτικό μέσο για αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση.

3. Το δικαστήριο με αίτηση του παθόντος μπορεί να του επιτρέψει να δημοσιεύσει την απόφαση με έξοδα του καταδικασθέντος. Το δικαίωμα αυτό παύει να υπάρχει αν η δημοσίευση δεν γίνει μέσα σε έξι μήνες από την καταχώρηση της τελεσίδικης απόφασης στο ειδικό βιβλίο.

Σημειώσεις επί του νόμου
Ο νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019 https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4619-2019/arthro-229-poinikos-kodikas-nomos-4619-2019-pseydis .

ΥΓ2. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ: ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ «ΜΙΣΘΟ» ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ».

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ «ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥΣ»…
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ!
ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2023 ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ) ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20220206223816/http://www.freevolition.gr/ και το Κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition , ΣΤΟ UGEtube https://ugetube.com/@freevolition.gr και στο https://rumble.com/freevolition . https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive . Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr

Loading comments...