Tiedustelukollektiivin syntyminen

1 year ago
2.54K

Tiedustelukollektiviivin syntyminen

Tässä tulee kauan odotettu ja sensuroimaton totuus ruotsalaisista liike-elämän intresseistä ja ihmisistä, jotka muokkasivat historiaamme 1900-luvulla enemmän kuin mikään muu tähän päivään asti. Tämä tapahtui kääntämällä heidän ajatuksensa käytännön toiminnaksi yksilöllisen voiton maksimoinnin näkökulmasta ja jossa mitään hintaa inhimillisessä kärsimyksessä ei ole pidetty liian korkeana.

Carl johdattaa meidät tyylikkäästi läpi viime vuosisadan alkupuoliskon ja syvän valtion ja sen tiedustelukollektiivin syntymisen operatiivisen strategisen geopoliittisen suunnittelun ytimeksi informaatioennakon avulla, mikä on enemmän kuin mikään muu muokannut todellisuutta, jossa elämme nykyään.

Tule mukaan tälle aikamatkalle, jossa hän yhdistää historialliset tapahtumat ja perheet nimeltä Palme, Wallenberg, Hambro, Warburg, Dulles, Roosevelt jne. ja aloittaa ensimmäisen vallankumousyrityksen Venäjällä vuonna 1905.

Luento uteliaille, joka saa aikaan aaltoja, jotka puolestaan johtavat suurempaan ymmärrykseen, jota tarvitaan, jotta voimme suuntautua kohti parempaa tulevaisuutta meille kaikille!
Alkuperäinen video https://www.youtube.com/watch?v=vgsreyH_zs4
Kanava : De Fria
Käännös American Bigfoot

https://mekansa.fi/me-kansa-in-english/
We the people . People's movement in Finland

Loading comments...