Premium Only Content
This video is only available to Rumble Premium subscribers. Subscribe to
enjoy exclusive content and ad-free viewing.

#Kuliner Banyumas/ Mendoan luuurrr.....
2 years ago
6
Kuliner Banyumas/ Mendoan luuurrr.....
Yadi samudra adalah channel yang menyajikan kreativitas,inspirasi dan hiburan dalam kehidupan sehari - hari. Yadi samudra channel dalam membuat dan mengkreasi karya seni, budaya,hiburan,berita dan kejadian langsung dalam kehidupan masyarakat di sajikan dengan apa adanya.
Semoga apa yang yadi samudra sajikan dalam setiap kontent video yang dibuat dapat bermanfaat dan menghibur publik di seluruh dunia.
Terima kasih atas segala support. Saran dan kritik dari publik untuk kami yadi samudra sangat bermanfaat untuk kemajuan channel yadi samudra kedepannya.
yadi samudra
musik
video
shorts
film pendek
instrument
nature
alam
Loading comments...
-
UPCOMING
The Nick DiPaolo Show Channel
2 hours agoBritish Miracle Man Survives Crash! | The Nick Di Paolo Show #1751
2.03K3 -
LIVE
BonginoReport
1 hour agoDem Governors Defend Dangerous Sanctuary State Policies - Nightly Scroll w/ Hayley Caronia (Ep.68)
3,575 watching -
LIVE
Robert Gouveia
1 hour agoSenator GOES NUTS on Noem! Trump vs. Newsom in Court! Tim Walz Obliterated!
1,415 watching -
LIVE
SpartakusLIVE
28 minutes agoAre they really going to end WZ?? || Duos w/ @GloryJean
129 watching -
DVR
TheCrucible
1 day agoThe Extravaganza! (6/12/25)
41.4K12 -
LIVE
Kim Iversen
1 hour agoDAYS FROM WAR?? U.S. Quietly Pulls Personnel Before Possible Iran Strike | Inside Daily Life For Gazans
1,166 watching -
1:15:05
Dr. Drew
5 hours agoSalty Cracker: LA Weirdos Burn Cars, Suddenly Stop Caring About Toxic Fumes or The Environment, As Residents Beg For Roof Korean Relief w/ Elex Michaelson – Ask Dr. Drew
6.78K6 -
LIVE
Spartan
44 minutes agoPro Halo Player | Halo Infinite Ranked Arena into SWTOR
7 watching -
LIVE
Mally_Mouse
2 hours agoLet's Play!! - Jak 2 pt. 13
69 watching -
50:24
Grant Stinchfield
3 hours ago $0.93 earnedThe Left’s Secret Plan to Spark a National Guard Bloodbath!
2.47K5