Folkets Radio | Vår tids största hälsoskandal? (Del 1 Textad)

1 year ago
1.91K

Sven Román är barn och ungdomspsykiater och en av grundarna av Läkaruppropet.
I denna första intervju sedan våren 2021 hjälper han oss få syn på ”elefanten i rummet” när det gäller misstänkta vaccinbiverkningar. Vi ser ibland konturerna av den i den strida strömmen av märkliga sjukdoms- och dödsfall, men i nyheterna skildras dessa genomgående som enskildheter utan sammanhang.

Intervjun kompletteras med flera starka vittnesmål, bland annat får vi möte en ung elitidrottskvinna som inte kunna spela handboll sedan hon tog sprutan samt en 54-årig kvinna som nekas en livsnödvändig lungtransplantation för att hon inte är vaccinerad.

Stöd Folkets Radio
Swish: 123 405 89 39

Innehåll del 1

0:00 Introduktion

2:39 Läkaruppropet och Bio-Medico Legala Nätverket.

12:26 Uppsamlingsheat: Var befinner vi oss idag?

18:39 Verkningsmekanism mRNA-vaccinen.

21:06 De fyra (tre huvudsakliga) verkningsmekanismerna för biverkningar från mRNA-vaccinen.

25:24 Om “puckeln” av smittade/döda direkt efter vaccinering och hur studier och myndigheter bokför personer som nyligen fått en vaccindos som ovaccinerade.

30:20 Den franska läkaren Cecile berättar om sitt läkarnätverk och förekomsten av bland annat menstruationsrubbningar efter vaccineringen, därefter berättar Sven Román mer om förekomsten av menstruationsrubbningar efter vaccinering.

44:20 Minskat barnafödande i Sverige efter vaccineringen.

49:15 Artikel om högre andel personer med misstänkt allvarliga biverkningar efter vaccineringen än sjukhusvårdade med covid-19.

Loading 2 comments...