SHOW 3 - te gast is Peter Borger over evolutie en nieuw onderzoek naar de Corona PCR test

1 year ago
19

In deze derde Waarschijnlijk Waargebeurd show is wetenschapper en moleculair bioloog Peter Borger te gast. Hij vertelt over zijn boek 'Terug naar de oorsprong (https://deblauwetijger.com/product/peter-borger-terug-naar-de-oorsprong/) waarover we aansluitend in Potkaars interview met publiek verder spreken. Borger stelt in zijn boek dat de evolutietheorie van Darwin niet kan verklaren wat we kunnen zien in DNA. Daarna geeft microbioloog Rogier Louwen een presentatie over zijn werk dat hij deed samen met Borger in onderzoek naar de PCR test.

** Deze show werd in juni opgenomen maar pas in oktober 2022 -gecensureerd- gepubliceerd. Waarom? Peter Borger nam wetenschapper Rogier Louwen mee, om te vertellen over een SARS-CoV-2 en de RT-(q)PCR test onderzoek waar ze beiden aan werkten. Het paper dat ze in de uitzending bespraken was dan nog niet gepubliceerd, daarom wachtten we met publicatie van die show. Na het geven van de presentatie is Rogier op staande voet ontslagen bij de Universiteit waarvoor hij dit Europese onderzoek deed. Om die reden hebben we - in afwachting van arbeidsrechtelijke juridische procedures- er voor gekozen deze derde show vooralsnog niet in zijn geheel te publiceren.**

De voorstelling van Waarschijnlijk waargebeurd wordt muzikaal geopend door voorganger Wijnand Schippers van de Ukes for Freedom. Hij opent de show vanuit de kerk en zingt met gelovigen en ongelovigen samen het Vaccinatielied. In de poppenkast ‘Avonturen uyt het guldhen vhuystje’ blijken ondertussen de kazen besmet! Alleen een groot offer (je doet het tenslotte voor elkaar!) kan ons nog redden.

de integrale (in haar geheel) opname van de lezing van Peter Borger en het interview na afloop kan je https://youtu.be/gHnGkP_GEDI hier terugzien.

Dit programma is live voor publiek opgenomen op 20 mei in Almere. Louwen sprak verder over zijn onderzoek in Potkaars, dat kan je hier: https://potkaars.nl/blog/2022/7/21/een-kijkje-in-de-keuken-sars-cov-2-en-de-rt-qpcr-test-problemen-met-de-betrouwbaarheid?rq=rogier%20louwen terugzien.

Dank aan alle vrijwilligers in team Potkaars en team Waarschijnlijk Waargebeurd, die deze uitzendingen mogelijk maken en dank aan iedereen die ons op zijn of haar eigen manier steunt met een value-for-value donatie.

artikel links: https://waarschijnlijkwaargebeurd.nl/afleveringen/show-3-peter-borger-evolutietheorie-en-de-corona-pcr-test

op Potkaars: https://potkaars.nl/blog/2022/6/3/peter-borger-terug-naar-de-oorsprong-boekbespreking-en-interview

Loading comments...