ΑΘΕΗ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ «Καλλιόπη Σουφλή: θα περιμένουμε από τον … Θεό που παίζει τάβλι, να μας σώσει»!

ΑΘΕΗ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ «Καλλιόπη Σουφλή: θα περιμένουμε από τον … Θεό που παίζει τάβλι, να μας σώσει»! https://www.brighteon.com/e32aef25-4501-4b34-8061-f78116a8eac0 , https://ugetube.com/watch/7yF5qu4YNKwxxQR .

ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η Καλλιόπη Σουφλή: «Όσοι λοιπόν είναι νουνεχείς, διαβάζοντας αυτό το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ https://attikanea.info/η-αθεατη-κυβερνηση-τησ-ελλαδασ-και-το-ε , θα αντιληφθούν πως… με έναν τρόπο ανατρέπεται η κατάσταση: ΜΕ ΤΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… Διαφορετικά, θα περιμένουμε από τον … Θεό που παίζει τάβλι, να μας σώσει…».

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ; Ο ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΩΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΨΕΥΤΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ; ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦ. 6, ΣΤΙΧΟΙ: 31 «μὴ οὖν μεριμνήσητε λέγοντες, τί φάγωμεν ἤ τί πίωμεν ἤ τί περιβαλώμεθα; 32 πάντα γὰρ ταῦτα τὰ ἔθνη ἐπιζητεῖ· οἶδεν γὰρ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὁ οὐράνιος ὅτι χρῄζετε τούτων ἁπάντων. 33 ζητεῖτε δὲ πρῶτον τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν δικαιοσύνην αὐτοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν. 34 Μὴ οὖν μεριμνήσητε εἰς τὴν αὔριον, ἡ γὰρ αὔριον μεριμνήσει τὰ ἑαυτῆς· ἀρκετὸν τῇ ἡμέρᾳ ἡ κακία αὐτῆς».

Γιατί η αλήθεια του Χριστού και της Μίας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας του δεν ανακαλύπτεται με ανθρώπινα μέσα και κοσμική σοφία αλλά αποκαλύπτεται σε αυτούς που με ταπεινό φρόνημα και καλή προαίρεση δέχονται το Άγιο Πνεύμα του Θεού γιατί «Μακάριοι οἱ πτωχοὶ τῷ πνεύματι, ὅτι αὐτῶν ἐστιν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν (Ματθ. 5, 3)».

ΓΙΑΤΙ "ΧΩΡΙΣ ΕΜΟΥ ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΠΟΙΕΙΝ ΟΥΔΕΝ (ΙΩΑΝ. 15, 5)" ΑΓΑΘΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23, ΣΤΙΧΟΙ: 39 "Εἷς δὲ τῶν κρεμασθέντων κακούργων ἐβλασφήμει αὐτὸν λέγων· Εἰ σὺ εἶ ὁ Χριστός, σῶσον σεαυτὸν καὶ ἡμᾶς. 40 ἀποκριθεὶς δὲ ὁ ἕτερος ἐπετίμα αὐτῷ λέγων· Οὐδὲ φοβῇ σὺ τὸν Θεόν, ὅτι ἐν τῷ αὐτῷ κρίματι εἶ; 41 καὶ ἡμεῖς μὲν δικαίως· ἄξια γὰρ ὧν ἐπράξαμεν ἀπολαμβάνομεν· οὗτος δὲ οὐδὲν ἄτοπον ἔπραξε. 42 καὶ ἔλεγε τῷ Ἰησοῦ· Μνήσθητί μου, Κύριε, ὅταν ἔλθῃς ἐν τῇ βασιλείᾳ σου. 43 καὶ εἶπεν αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἀμήν λέγω σοι, σήμερον μετ' ἐμοῦ ἔσῃ ἐν τῷ παραδείσῳ".

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΙΩΤΑ», ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Καλλιόπη Σουφλή ΕΣΤΩ ΚΑΙ «ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΧΕΙΛΗ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ «ΠΑΙΖΕΙ ΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΣΑΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ» ΣΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΤΟΥ ΥΙΟ, ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ (ΓΕΝ. 1 ,26: «ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ»). ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ https://rumble.com/v16xgyw-the-worst-genocide-with-the-covid-vaccines-of-death-from-the-antichrist-wor.html , https://www.brighteon.com/d7058ce3-bd16-4411-b652-32420f68749e , https://ugetube.com/watch/pPCfa45VOEhHDbK ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ http://www.freevolition.gr , http://www.freevolition.gr/greece.htm .

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ) ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ https://rumble.com/v1f32jf-christ-is-the-true-love.html , https://www.brighteon.com/f0980ed7-368b-4dc1-8076-70ba9fb1c177 , https://ugetube.com/watch/MLKpD7uk8ObgXOv .

«Η Καλλιόπη Σουφλή λέει: (ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5/#comment-87059 7 Σεπτεμβρίου, 2022 στις 10:08 μμ ) Έχετε μια άποψη… σεβαστή…
Επιτρέψτε μου να έχω κι εγώ τη δική μου…Στην πορεία της ανθρώπινης και της ελληνικής ιστορίας, ο Θεός ήταν και είναι πολλάκις απών…».

ΑΝΤΑΠΑΝΤΩ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η Καλλιόπη Σουφλή:
ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΓΚΟΛΠΩΘΗΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΒΥΖΑΝΤΙΟ) ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΛΩΒΗΤΗ ΓΙΑ 1100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ…

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΦΕΡΑΡΑΣ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΑΓΚΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ… ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ) ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940-1. ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Όσοι έχουν "κοσμικό φρόνημα" ονομάζουν ακόμα και την σωματική και πνευματική πορνεία και τον σοδομισμό "αγάπη" προς τον συνάνθρωπο με τον οποίο ενώνονται και συνευρίσκονται και οι Τζιχαντιστές μουσουλμάνοι θεωρούν ότι από "αγάπη" προς τον Θεό πρέπει να δολοφονήσουν τους αλλόπιστους όπως προστάζει το σατανικό κοράνι τους ενώ η αληθινή Αγάπη του μοναδικού Θεανθρώπου Χριστού που σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας είναι Σταυροαναστάσιμη και Θυσιαστική προς τον Άνθρωπο, τον οποίο Αγιάζει όταν μετανοεί και την δέχεται στην ζωή του με ορθόδοξο ταπεινό φρόνημα. ΓΙΑΤΙ «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΣΤΙ», ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦ. 4, ΣΤΙΧΟΣ 16. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (Η ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας όπως μας αγάπησε ό Χριστός με την Σταυρική Θυσία Του υπέρ ημών... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ;;;) ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13, ΣΤΙΧΟΙ: 34 "ἐντολὴν καινὴν δίδωμι ὑμῖν ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους, καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς ἵνα καὶ ὑμεῖς ἀγαπᾶτε ἀλλήλους. 35 ἐν τούτῳ γνώσονται πάντες ὅτι ἐμοὶ μαθηταί ἐστε, ἐὰν ἀγάπην ἔχητε ἐν ἀλλήλοις".

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ". Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦ. 11, ΣΤΙΧ. 1 «Μιμηταί μου γίνεσθε, καθὼς κἀγὼ Χριστοῦ».
Αγάπη πού δεν περιέχει μέσα την Αλήθεια του Χριστού είναι ψεύτικη αγάπη, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».
«Οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε» (Ψαλμ. δ’ 5) ΟΡΓΙΖΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ!
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ) ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ.

"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".
«Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)».
(ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α' ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 5 «εἷς γὰρ Θεός, εἷς καὶ μεσίτης Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων, ἄνθρωπος Χριστὸς Ἰησοῦς». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 6 «λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ».
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, «ΠΡΑΞ. 4,10 ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΠΑΣΙΝ ΥΜΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙ ΤΩ ΛΑΩ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ, ΟΝ ΥΜΕΙΣ ΕΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ, ΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΗΓΕΙΡΕΝ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ, ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΟΥΤΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗΚΕΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΥΜΩΝ ΥΓΙΗΣ. ΠΡΑΞ. 4,11 ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΛΙΘΟΣ Ο ΕΞΟΥΘΕΝΗΘΕΙΣ ΥΦ' ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝΤΩΝ, Ο ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΚΕΦΑΛΗΝ ΓΩΝΙΑΣ. ΠΡΑΞ. 4,12 ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΝ ΑΛΛΩ ΟΥΔΕΝΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ· ΟΥΔΕ ΓΑΡ ΟΝΟΜΑ ΕΣΤΙΝ ΕΤΕΡΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΝ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΝ Ω ΔΕΙ ΣΩΘΗΝΑΙ ΗΜΑΣ».)

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ) ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΤΥΦΛΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ (ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΚΕΦ. 10, ΣΤΙΧΟΙ: 2 "μαρτυρῶ γὰρ αὐτοῖς ὅτι ζῆλον Θεοῦ ἔχουσιν, ἀλλ' οὐ κατ' ἐπίγνωσιν. 3 ἀγνοοῦντες γὰρ τὴν τοῦ Θεοῦ δικαιοσύνην, καὶ τὴν ἰδίαν δικαιοσύνην ζητοῦντες στῆσαι, τῇ δικαιοσύνῃ τοῦ Θεοῦ οὐχ ὑπετάγησαν. 4 τέλος γὰρ νόμου Χριστὸς εἰς δικαιοσύνην παντὶ τῷ πιστεύοντι".) ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, "ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ" ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ! ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΩΝΤΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΩ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ "Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια"... ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, Στίχοι: 20 ..."οὐ θέλω δὲ ὑμᾶς κοινωνοὺς τῶν δαιμονίων γίνεσθε. 21 οὐ δύνασθε ποτήριον Κυρίου πίνειν καὶ ποτήριον δαιμονίων· οὐ δύνασθε τραπέζης Κυρίου μετέχειν καὶ τραπέζης δαιμονίων. 22 ἢ παραζηλοῦμεν τὸν Κύριον; μὴ ἰσχυρότεροι αὐτοῦ ἐσμεν;"

«Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)».
Γιατί "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς (Ματθ. 10, 32-33)". ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ «ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΕΚΡΑΞΟΝΤΑΙ (Λουκ.19.40)» ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης
http://www.freevolition.gr

-----
Η Εκκλησία είναι το ΑΡΡΗΚΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟ Θεανθρώπινο Σώμα του Χριστού με Μέλη του τον πιστό κλήρο και λαό ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v1f32jf-christ-is-the-true-love.html , https://www.brighteon.com/f0980ed7-368b-4dc1-8076-70ba9fb1c177 , https://ugetube.com/watch/MLKpD7uk8ObgXOv .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ; ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v1czj7b-antichrist-rfid-chip-666-mark-of-the-beast.html , https://www.brighteon.com/f32425d3-7550-4487-8255-df44857def0e , https://ugetube.com/watch/wAhQlm8bGjt8Azj . ΠΗΓΕΣ: Στην Παρουσίαση, σύνταξη και επεξεργασία του βίντεο είναι ο Ευστάθιος Μοσχοβίτης - www.freevolition.gr , ορισμένα μέρη του βίντεο προέρχονται από τις διευθύνσεις: https://youtu.be/Jwr9bU2A36k , https://youtu.be/s5pFz6ypXM0 , https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/44821-dead-4351483-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions , http://www.freevolition.gr/666.htm .

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ + («Προδρομικός έλεγχος στους πιστούς της Νέας Εποχής και Εκκλησίας, Ιερομόναχος Ευφρόσυνος Σαββαΐτης, ΠΗΓΗ: https://youtu.be/9Bw8b3gAhL8 ») ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/v1idqbr-antichrist-dictator-genocidal-mitsotakis.html , https://www.brighteon.com/3d7ddeb9-8a3b-49d3-9e44-b5ef04c03fe7 , https://ugetube.com/watch/shB9uFGnRVKGacv .

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20220816215348/http://www.freevolition.gr/ και το Κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition , ΣΤΟ UGEtube https://ugetube.com/@freevolition.gr και στο https://rumble.com/freevolition . https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive . Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr .

Loading comments...