«ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» από τον Bhakdi: Με ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΆΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

1 year ago
29.4K

ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCH_7S_ZSEyqnUJMzymAjUKg

ό,τι καλύτερο διαθέτει η ευρωπαϊκή γνώση στον τομέα των επιστημών. Κατέχει αναρίθμητα βραβεία...

Έχει φέρει εις πέρας έρευνες που καταγράφηκαν ως σταθμοί στην ερευνητική μοριακή βιολογία, κυρίως όσον αφορά τον μηχανισμό προσβολής των κυττάρων από τους ιούς. Πρόκειται για έρευνες-κλειδί ως προς την περιγραφή και καταγραφή της ολοκληρωμένης εικόνας της «επίθεσης» ενός ιού στον ανθρώπινο οργανισμό.
η τεχνολογία mRNA με τα επικίνδυνα τοξικά και ανεξέλεγκτα, όπως σημειώνει, νανοσωματίδια, θα αντικαταστήσει όλα τα εμβόλια, ιδιαιτέρως τα παιδικά

«Η εισαγωγή γονιδιακών εμβολίων θα καταστρέψει τον άνθρωπο και την ανθρωπότητα», υπογραμμίζει.

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 12 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/2/22 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 12 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ 1 €.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.

Χθες χειροκροτήματα, σήμερα αναστολές....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ,ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ''

.Οι υγειονομικοί είναι αυτοί που χειροκροτούσαμε στα μπαλκόνια μας πριν από 2 χρόνια. Είναι αυτοί που σε πείσμα όλων παρέμειναν όρθιοι, τηρώντας τον όρκο του ιπποκράτη και την ιατρική δεοντολογία τους. Άνθρωποι με μπλούζες λευκές, με πρόσωπα φωτεινά, με βλέμμα καθάριο, με χαμόγελο πλατύ κι ένα βάδισμα, αγέρωχο, όλο σιγουριά.

EIMΑΣΤΕ το ανάχωμα στην καθολική επιβολή της υποχρωτικότητας όχι μόνο για τα εμβόλια αλλά και για κάθε μορφή φασιστικής επιβολής κάθε είδους υποχρεωτίτων που καταπατούν την Ελευθερία και το Αυτεξούσιο του Ανθρώπου!!!!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ πανελλαδικώς ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
7.500 ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 13.000 ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ - 12 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ - 12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Όσο μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται, δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ότι υπάρχει εναλλακτική στο αδιέξοδο που μας σπρώξανε. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
ΗΡΩΕΣ ΕΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ
ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ
ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ Ε.Σ.Υ

Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΑΠΟ 1/6/22, η πολιτεία εδέησε να άρει και τους τελευταίους περιορισμούς....
Κι όμως!
Εξακολουθεί η κυβέρνηση να φέρεται ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
12 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΟΥΤΕ 1 €), ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.Σας μιλούν οι ελεύθεροι αγωνιζομένοι Υγειονομικοι που από 14-2-22 βρίσκονται έξω από το υπουργείο, υγειονομικοί από Αλεξανδρούπολη εως Κρήτη, σε μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας και κιητοποίησης ενάντια στο καθεστώς της υγειονομικής χούντας. Είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν....Με βάρδιες.Θέλουμε συμπαράσταση! Από το βήμα του υπουργείου καθημερινά καταγγέλουμε το καθεστώς.
Όσο μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται, δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ότι υπάρχει εναλλακτική στο αδιέξοδο που μας σπρώξανε. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!

ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ.ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΑ & ΝΥΧΤΑ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ δημόσια ΥΓΕΙΑ.
ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΡΑ & ΝΥΧΤΑ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 17 ΑΘΗΝΑ-με το μετρό : σταση ομόνοια , περίπου 7 λεπτά περπάτημα.

ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ, ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΝΙΣΧΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ - ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ - ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ -
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΔΩ
ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΊΑΣ...... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΊΑΣ. ΔΙΑΡΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5,5 ΜΗΝΕΣ . ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ : ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΙΩΠΗ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΈΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 17 ΑΘΗΝΑ-με το μετρό : σταση ομόνοια , περίπου 7
λεπτά

#Υπουργείο_υγείας
#θερμοπύλες
#Τσάπαλης
#πλεύρης
#focusfm
#μητσοτάκης
#παραλήρημα_μητσοτάκη
#ώρα_Ελλάδας
#υπουργειο_υγείας
#βουλή
#υπουργειουγείας
#sos
#apoklistiko
#γιατροι
#νοσηλευτές
#αναστολές
#μιτσοτακης
#Υπουργείουγείας
#υπουργειο_υγείας
#υγειονομικοίσεαναστολή
#Διαμαρτυρια_πλεύρη
#Πλεύρης
#υγειονομικοί_σε αναστολή
#Αναστολήεργασίας
#απεργοίπείνας
#Πανελλαδικήσυγκέντρωση
#πανελλαδικοίσυγκέντρωσηυγειονομικών
#συγκέντρωσηυγειονομικωνσεαναστολή
#Τσάπαληςλάμπρος
#Έλληνες
#ελεύθεροι έλληνες
#Υγειονομικοι
#εκπαιδευτικοί
#γονείς
#συνταξιούχοι
#ΑπεργιαΠεινας
#Υγειονομικοισεαναστολη
#Αποκλειστικο
#sos
#foryou
#foryoupage
#Μολώνλαβέ

Loading comments...