En thriller uten like

Published August 2, 2022 5,608 Views

Noen trodde at det ikke ville skje, at Pelosi ville smyge unna Taiwan siden Kina hadde slått på stortromma. Men sannelig om hun ikke landet i Taipei 16.45 norsk tid. Da kan i prinsippet alt skje.

Har Biden-regimet tatt høyde for det? Ikke hvis man skal dømme etter svaret til pressetalskvinne Karine Jean-Pierre som svarte Peter Doocey at Biden ikke kommenterte hypotetiske situasjoner.

Hvorfor lar Demokraten Biden Demokraten Pelosi provosere kineserne, han som har vært den mest underdanige president noensinne. Tucker ramser opp: Biden har vendt ansiktet bort fra virusets opprinnelse, han har kansellert USAs olje og gassvirksomhet og satset fullt og helt på grønn energi, hvilket vil si å legge alle eggene i Kinas kurv. Han har innstilt letingen etter kinesiske spioner i USA og opphevet toll. Det er som om Biden ønsker at Kina skal bli den dominerende makt på bekostning av USA.

Biden-regimets aggresjon er vendt innover, mot domestic terrorists og deres egne militære. De får kritisk raseteori og identietspolitikk tredd nedover hodet. 60.000 av de beste har forlatt rekkene. De ville ikke ha en vaksine som blir stadig mer usikker.

I stedet for å innrømme feilsteg, kjører Biden-regimet videre langs samme spor.

Man kan spørre med Tucker: Er hensikten å ødelegge USA?

Loading 12 comments...