ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! ΑΛΛΑ Ο "ΨΕΥΤΟΕΥΣΕΒΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ" ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...

1 year ago
851

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! ΑΛΛΑ Ο "ΨΕΥΤΟΕΥΣΕΒΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ" ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ https://www.brighteon.com/53e29f44-b3cc-4eda-909d-f90f60bb1cd9 , https://ugetube.com/watch/BojdWxZP2BERSDf . ΠΗΓΕΣ: http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΚΑΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/kTUSZpj9Pp8 , https://youtu.be/sUTptudmhhI .

Ο "ΨΕΥΤΟΕΥΣΕΒΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ" ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ... ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΣΙΑΚΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΓΕΝ. 1 ,26 "ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ".

ΓΙΑΤΙ «ΙΩ. 15,5: ΧΩΡΙΣ ΕΜΟΥ ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΠΟΙΕΙΝ ΟΥΔΕΝ». ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΑ Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ.

ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ http://www.freevolition.gr/Christ.htm ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΕΝΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΑΘΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

[ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΟΨΙΖΩ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ "ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΕΝΕΣ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ"

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ (ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ) ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ["ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ", γιατί Αναμάρτητος είναι ο Μόνος από την Φύση του Άγιος Θεός, Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός, "Τίς ελέγχει με περί αμαρτίας;" (Ιωάν. 8:46)] ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ (ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ Ή ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! https://rumble.com/vhp893-29730567.html .

"ΑΞΙΟΣ Ή ΑΝΑΞΙΟΣ" ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς".

ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και ο "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)" και πρέπει να Ομολογούμε την Αληθινή Ορθόδοξη Πίστη μας στον Αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό και στην ΜΙΑ Αγία Εκκλησία Του για την Σωτηρία της Αθάνατης ψυχής μας και αυτό προϋποθέτει ότι προσπαθούμε να την μελετάμε και να την γνωρίζουμε βιωματικά με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος του Θεού για να μην προδίδουμε την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία Του και να μην χάσουμε την Αθάνατη ψυχή μας.

Φυσικά δεν λέγει τίποτα διαφορετικό από τον Απόστολο Παύλο και τον Χριστό ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ΟΥΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ, Κεφ. 1, στίχος: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω").

Γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε και να αναθεματίζουμε, ούτε ασυλλόγιστα "να αποκλείουμε" έναν άνθρωπο από την Εκκλησία για τις προσωπικές του αμαρτίες εφόσον μετανοεί διαρκώς για αυτές και δεν διαστρεβλώνει τον Άγιο Λόγο του Θεού βλασφημώντας το Άγιο Πνεύμα Του ως αμετανόητος αιρετικός που δημόσια διαδίδει το ψεύδος με την δημόσια ζωή και τον λόγο του αλλοιώνοντας την "ΑΓΙΑ Ορθόδοξη Πίστη μας ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ"… "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".

ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΙ: 32 "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· 33 ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς", ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ, ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 "Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ".

Ας μετανοήσουν οι Αιρετικοί, να αρνηθούν τις αιρετικές δοξασίες τους και ας αποδεχτούν την αληθινή πίστη και οι αλλόπιστοι και τότε να ενωθούμε με την αληθινή Ορθόδοξη Πίστη στην ΜΙΑ Αγία Εκκλησία του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Χριστού, των Αποστόλων και των αγίων θεοφόρων Πατέρων μας που σώζει την αθάνατη ψυχή μας. Αλλιώς δεν τους αγαπάμε αληθινά αν θέλουμε ένωση χωρίς την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που θα βλάψει και εμάς τους ορθόδοξους αν γίνουμε ένα σώμα με τους αιρετικούς και αλλόπιστους και θα είμαστε εκτός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού. "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". Ο Μέγας Αθανάσιος λέγει «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).

Ο Απόστολος Παύλος
Καινή Διαθήκη, Προς Τίτον Κεφ. 3, στίχοι 10 "αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ, 11 εἰδὼς ὅτι ἐξέστραπται ὁ τοιοῦτος καὶ ἁμαρτάνει ὢν αὐτοκατάκριτος".

Μέγας Αθανάσιος
«Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199) και «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).

Είναι Λοιπόν ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ να μην κοινωνούμε τα έργα των αμετανόητων αιρετικών ΚΑΙ να τους αναθεματίζουμε, δηλαδή, να μην έχουμε καμία εκκλησιαστική κοινωνία μαζί τους και να είμαστε απομακρυσμένοι από όλους τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ αιρετικούς οικουμενιστές του νέου και παλιού ημερολογίου των πολλών παρασυναγωγών ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, στίχοι: 9 "πᾶς ὁ παραβαίνων καὶ μὴ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ Θεὸν οὐκ ἔχει· ὁ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ, οὗτος καὶ τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱὸν ἔχει. 10 εἴ τις ἔρχεται πρὸς ὑμᾶς καὶ ταύτην τὴν διδαχὴν οὐ φέρει, μὴ λαμβάνετε αὐτὸν εἰς οἰκίαν, καὶ χαίρειν αὐτῷ μὴ λέγετε· 11 ὁ γὰρ λέγων αὐτῷ χαίρειν κοινωνεῖ τοῖς ἔργοις αὐτοῦ τοῖς πονηροῖς". ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ).

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ "ΑΞΙΟΣ Ή ΑΝΑΞΙΟΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ]

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20220206223816/http://www.freevolition.gr/ και το Κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition , ΣΤΟ UGEtube https://ugetube.com/@freevolition.gr και στο https://rumble.com/freevolition . https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive . Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr .

Loading comments...