Compleetdenkers - Het spreekuur - deel 4 met dokter Luc Vanderlinden

1 year ago
6.4K

In deel 4 van Het Spreekuur brengen we jullie een gesprek met dokter Luc Vanderlinden. Deze aflevering zal u niet terug vinden op YouTube omdat eerdere afleveringen van dat platform werden verwijderd. Als YouTube onze content niet wil gebruiken wij dan ook met veel plezier een ander platform.

Dokter Luc Vanderlinden studeerde in 1985 als dokter in de geneeskunde aan de KU Leuven. Nadien volgde hij eerst nog tropische geneeskunde aan het Tropisch Instituut in Antwerpen waarna hij in 1987 startte als huisarts. Hij is van mening dat het covidverhaal past in het kader van toenemende allergieën en auto-immuunziekten door een te alert immuunsysteem in plaats van te weinig weerstand. Dokter Vanderlinden is er ook van overtuigd dat de door de media gegeneerde angst zeer nefast was voor ons immuunsysteem.

Wij zullen wekelijks blijven ijveren voor een écht debat en hopen dat kritische stemmen niet langer worden weggezet als marginaal of extremistisch. België verdient de waarheid en als de reguliere media die niet brengt, doen wij het graag in hun plaats. Veel kijkplezier en deel gerust met uw omgeving.

Loading 7 comments...