Compleetdenkers - Het spreekuur - deel 3 met dokter Eric Beeth

1 year ago
3.14K

In deel 3 van Het Spreekuur brengen we jullie een gesprek met dokter Eric Beeth. In januari 2021 schreef hij samen met 17 andere artsen een wetenschappelijk artikel dewelke een andere visie vooropstelde dan het gangbare narratief. Alle artsen die hebben meegewerkt aan dit bewuste artikel kwamen in de problemen. Nochtans blijkt bijna anderhalf jaar later dat hun wetenschappelijke bijdrage wel zeer terechte vragen stelde en dat ze veel dichter bij de waarheid zaten dan onze staatsexperten. Is dat dan de reden om hen nu op deze manier de mond te snoeren?
Wij zullen alleszins wekelijks blijven ijveren voor een écht debat en hopen dat kritische stemmen niet langer worden weggezet als marginaal of extremistisch. België verdient de waarheid en als de reguliere media die niet brengt, doen wij het graag in hun plaats.
Dokter Beeth passeerde recent ook reeds in aflevering 16 van Compleetdenkers. Deze was echter in het Frans. In deze aflevering brengt de dokter ongeveer dezelfde boodschap maar dan voor de Nederlandstalige kijkers. Veel kijk - en/of luisterplezier.
Uiteraard kan u ook beluisteren via Spotify of Apple Podcast of één van de andere bekende streamingdiensten…

Loading 3 comments...