Compleetdenkers - Het spreekuur - deel 1

Het wordt een hete zomer.

Op deze langste dag van het jaar en tevens het begin van de zomer lanceren we met Compleetdenkers onze nieuwe reeks: Het Spreekuur. In deze reeks laten we elke aflevering opnieuw één of meerdere dokters aan het woord die niet meegaan in het narratief dat de afgelopen periode door zowel de politiek als de media naar voren werd gebracht. Dit gaan we de hele zomer blijven doen met de bedoeling om tegen de herfst genoeg mensen te doen inzien dat wat we de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt nefast was voor ons allemaal.
Door hun verhaal te delen, hopen zowel deze moedige artsen als wij dat onze beleidsmakers beseffen welke menselijke, deontologische én wetenschappelijke fouten er gemaakt zijn.
We blijven ijveren voor eindelijk een écht debat en hopen dat kritische stemmen niet langer worden weggezet als marginaal of extremistisch. België verdient de waarheid en als de reguliere media die niet brengt, doen wij het graag in hun plaats.
In onze eerste aflevering kan u horen dat de vogels op de achtergrond heel enthousiast waren. Elk vogeltje zingt dan ook zoals het gebekt is. Verspreiden jullie onze afleveringen massaal mee opdat we er echt een hete zomer van maken en we komende herfst wel terug normaal kunnen leven?

Loading 2 comments...