Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmien paljastuminen vuodelta 1991 osa 2

2 years ago
1.42K

Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmien paljastuminen vuodelta 1991 osassa 2 tuon esille vuonna 1991 paljastuneen suunnitelman, jossa komitea 300 aikoo asettaa uuden maailmanhallituksen ja järjestyksen kirkon olemaan yksi ja ainoa uskonto maan päällä. John Colemanin paljastamien tietojen mukaan uuden maailman hallituksen kirkon perustana on satanismi, lusiferismi ja noituus. Uuden maailman hallituksen kirkko oli jo olemassa 1920-1930 luvuilla ekumeenisena kirkkojen neuvostona USA:ssa, mistä sen kehitys on lisännyt uusia ja kansainvälisiä ekumeenisia tahoja kuten kirkkojen maailmanneuvosto ja nykyinen maailmanlaajuinen ekumenia erilaisine työmuotoineen. Ekumenia on työkalu, jonka kautta lopulta koko ihmiskunnan tulee uskoa vain yhtä uskontoa, joka on uuden maailmanhallituksen kirkko, jossa palvotaan lusiferia. Ekumenia on suuri petos, joka pettää siinä mukana olevat tahot lopulta palvomaan lusiferia.

Komitea 300 pitää juutalaista uskontoa ja kristinuskoa päävihollisinaan. Komitea 300 kannattaa ja tukee New Agea, joka on uuden maailmanjärjestyksen arkkitehtien työrukkanen, jonka kautta ihmisten mieliä manipuloidaan hylkäämään vanhat perinteiset arvot. John Colemanin mukaan uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit tulevat laillistamaan kaikki huumeet ja pyrkivät huumeiden ja kehittyvän tieteen avulla manipuloimaan ja ottamaan ihmisen mielen hallintaansa.

Videon lopussa tuon esille miksi ja millä tavalla katolinen kirkko palvoo jo nyt lusiferia jumalanaan. Videolla on myös paljon muuta mielenkiintoista sekä ihan videon lopussa on ainoa ratkaisu miten voi välttää joutumasta osalliseksi uuden maailmanjärjestyksen pahuuteen.

Lähteet:
https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/4A/4A92FD2FB4DAE3F773DB0B7742CF0F65_Coleman.-.CONSPIRATORS.HIERARCHY.-.THE.STORY.OF.THE.COMMITTEE.OF.300.R.pdf

https://content.time.com/time/subscriber/article/0,33009,801396-3,00.html

https://catholicism.org/stunning-anti-catholic-lie-makes-pope-a-devil-worshipper.html

http://www.kotipetripaavola.com/kirkaskointahti.html

Loading 2 comments...