Headwind2 - The Round Table

Published June 25, 2022 7,804 Views

Dr. Robert Malone, dr. Geert Vanden Bossche en prof. dr. Mattias Desmet, voor het eerst rond één tafel

Het Ronde Tafel Gesprek

Zonder medeweten van dr. Robert Malone en dr. Geert Vanden Bossche hebben we prof. dr. Mattias Desmet ingevlogen naar Spanje om de twee andere wetenschappers te vervoegen en zo -voor de eerste keer- deze drie knappe koppen bij elkaar te brengen om te discussiëren over de medische en sociale impact van de maatregelen en de vaccinatiedwang in dit Covid tijdperk.

In de vorige aflevering van Tegenwind debatteerden dr Geert Vanden Bossche en dr Robert Malone over de wijze waarop het virus al dan niet zal evolueren. Nu Mattias Desmet hen komt vervoegen gaat het gesprek ook meer over de massa-psychologische kant van de pandemie. Hoe zijn we in godsnaam in deze staat van masthypnose geraakt en hoe geraken we er weer uit?

Professor dr Mattias Desmet is klinisch psycholoog aan de Universiteit van Gent, België en verwierf wereldfaam met zijn theorie over massapsychose en de gevaren van het totalitarisme om de hypnose-achtige toestand te verklaren waarin de wereld zich bevond (bevindt?) tijdens de zogeheten pandemie.
Zijn theorie was een inspiratie en een eye-opener voor veel mensen, waaronder dr. Malone, muzikant Eric Clapton en podcast goeroe Joe Rogan.

Loading 5 comments...
BREAKING NEWS: Rumble Announces A Major Step Towards Merging with NASDAQ: $CFVI