11 months ago

Linda Moulton Howe Live - Antarctica Whistleblower (01-23-2019)

Opmerkingen Paul Harmans - Als er buitenaardsen op aarde zijn, al sinds mensenheugenis, wat zou dan de beste locatie voor hen zijn om zich gedurende tijden ongezien te vestigen? Natuurlijk is dat Antarctica, duizenden en duizenden jaren was er geen mens die daar ooit kwam. Antarctica steunt, anders dan de Noordpool, op solide rotsgrond, het drijft dus niet op water. Al lange tijd worden vreemde constructies op Antarctica gezien en de getuigenissen van UFO’s boven dat continent zijn ook talrijk.

Voor buitenaardsen is Antarctica qua locatie om verborgen te blijven voor menselijke waarneming gelijk aan de achterkant van de Maan. Ook over die Maanlocatie beweren overheidsklokkenluiders dat er talloze constructies staan die op gebouwen wijzen en die daar duidelijk niet door de mens zijn geplaatst. De kans dat buitenaardsen op de achterkant van de Maan ontdekt zouden worden, was pas aanwezig toen de mens technisch gezien dichter bij hen kwam te staan en ruimtereizen kon maken.

Dan nog is de achterstand in kennis en techniek gigantisch groot, maar ook daar zullen de eventuele buitenaardsen wel een oplossing voor hebben en mochten ze ons niet vertrouwen (niet zo gek met onze oorlogszuchtigheid) dan zullen ze er beslist voor zorgen dat we niet te dichtbij komen, hetzij via bedreigingen aan enkele regeringsleiders, of het aanbieden aan hen van wat verouderde buitenaardse techniek en kennis in ruil voor het wegblijven van de Maan of Antarctica of in ieder geval van bepaalde locaties aldaar. En luisteren deze aardse machthebbers niet, dan desnoods maar het uit de lucht/ruimte halen van onze vliegtuigen en ruimteschepen.

Loading comments...