HET ONVERMIJDELIJKE EINDE VAN DE UFO GEHEIMHOUDING - NL ondertiteling

1 year ago

Richard Dolan:

Ik bestudeer gedurende meer dan 25 jaar het UFO-fenomeen. Ik kan mij geen ander onderwerp voorstellen dat mij meer behulpzaam is geweest bij de verandering van hoe ik naar de wereld kijk, of naar mijzelf. Na het lezen van talloze gedeclassificeerde militaire documenten welke onbekende en mysterieuze objecten beschrijven, die buitengewone capaciteiten vertonen, en waarover de functionarissen zelf grote zorgen hebben, werd het voor mij duidelijk dat UFO’s van groot belang voor ‘s werelds nationale veiligheidselite zijn.

Het trachten tot de bodem te geraken van dit onderwerp heeft tot een eindeloze serie vragen geleid. Hoe kan zoiets voor zo’n lange tijd genegeerd worden? Waar waren de journalisten? Onze wetenschappers? Onze gekozen politici? Het is mij duidelijk geworden dat UFO’s het onderwerp van een cover-up van ongekende dimensies is geweest. Iets dat verder gaat dan ik mij ooit had kunnen voorstellen toen ik al die jaren geleden begon met de studie naar deze zaken.

Daarnaast zijn er de meer fundamentele vragen. Wat is de wetenschap achter deze objecten? Wie of wat is de verantwoordelijke intelligentie erachter? Zijn het buitenaardsen of iets anders? Wat willen ze? Is het een goed ding of iets waarover we ons zorgen moeten maken?

Welkom in de fascinerende en soms ergerlijke wereld van UFO’s. Je kunt een levenlang spenderen aan het bestuderen ervan en dan nog betwijfel ik of je elk antwoord vindt dat je zoekt. Ondanks dat kan ik je verzekeren dat de reis je tijd en inspanningen meer dan waard is.

Loading comments...