Filmtrailer: ‘THE PHENOMENON’ Door: JAMES FOX (NL ondertiteling)

1 year ago

‘THE PHENOMENON’ wordt aankomende september (2020) in de (Amerikaanse) theaters vertoond.

‘THE PHENOMENON’ is de eerste hoogwaardig geproduceerde documentaire waarin de stukjes van de UFO-puzzel worden samengesteld tot een opzienbarend plaatje waarbij wordt gekeken naar de 70 jaar geschiedenis tot aan de laatste ontdekkingen die alles wat we denken te weten in twijfel trekken.

Het vangt aan met het bewijs dat er een schokkende ‘verborgen geschiedenis’ bestaat die aanving in de late jaren ’40 en de jaren ’50, toen er vloten UFO’s in de lucht verschenen boven nagenoeg elke Amerikaanse staat, iets dat zijn hoogtepunt bereikte met een overvliegende UFO-vloot boven Washington DC.

Er zal gebruik worden gemaakt van nooit eerder getoonde beelden en indrukwekkende nieuwe interviews. Met het inzetten van hoogkaliber journalistiek en verhalen waarbij je op het puntje zitten van je stoel zal zitten, zal het publiek op een onthullende reis worden meegenomen die voor hen zal leiden tot een ongemakkelijke, maar onvermijdelijke conclusie: ‘Wij zijn niet alleen’.

Er worden ooggetuigen getoond en interviews met experts en beambten, zoals: de voormalige fractievoorzitter van de Senaat, Harry Read, welke geheime overheidsfondsen regelde voor programma’s om het UFO-fenomeen te bestuderen; John Podesta, Chef-staf van het Witte Huis onder de regering Clinton en adviseur van Obama, die trachtte de sluier op te lichten binnen de wandelgangen van de macht; de voormalige secretaris-generaal van het ministerie van energie en gouverneur van New Mexico Bill Richardson, die in alle aannemelijkheid gelooft dat er een buitenaards ruimteschip in Roswell crashte; Jacques Vallee, de meest bekende UFO-onderzoeker en adviseur aan Steven Spielberg’s film ‘Close Encounters of the Third Kind’, en die nauw samenwerkte met de beroemde Project Bluebook astronoom J. Allen Hynek; en vele anderen.

Loading comments...