Se boklanseringen av: «Et Varslet Energisjokk – og den Grønne Pengemølla Bak»

2 years ago
3.76K

Torsdag 9. juni lanserte Document Forlag bokbomben «Et Varslet Energisjokk» av Kent Andersen, og her kan du se forfatterens foredrag fra boklanseringen. «Et Vaslet Energisjokk» er årets mest brennhete og aktuelle sakprosa, fordi den gir leseren full innsikt i bakgrunnen for de høye strøm- og drivstoffprisene.

Energisjokket er i ferd med å undergrave og kvele både samfunnet, næringsvlivet og folks økonomi – og myndighetene forsikrer daglig at de «tar situasjonen på alvor» og «følger situasjonen tett». De viser imidlertid ingen tegn til å ta ansvar for katastrofen, sette ned prisene, eller innføre ny politikk som kan stoppe galskapen. I stedet vurderes forskjellige «kompensasjoner», som plaster på kreften.

Andersens nye bok dokumenterer årsaken at ingenting blir gjort:

Energisjokket er resultatet av flere tiår med nitid målretting mot høyere energipriser, fra samtlige aktører som kunne ha interesse av større profitt. Denne «pengemølla» bak energisjokket har nemlig ingen interesse av samfunnsansvar eller hensyn, og er skremmene tett sammenflettet med den politiske eliten og medianorge.

Målet er å venne folket til høye energipriser, så «grønn omstilling» kan fortsette med «elektrifisering», vindkraft, overføringskabler og Norge som » EUs batteri» – basert på en ufattelig og kynisk grådighet etter offentlige penger, tilskudd, og profitt gjennom energipriser som ikke har noe øvre tak.

Det altomfattende hastverket for å redde kloden fra klimakrise, er selve jokeren for å sette både Stortinget og massemedia sjakkmatt overfor denne pengemølla. Bare slik kunne verdens reneste og mest elektrifiserte land, som renner over av vannkraft og hydrokarboner, havne i denne utrolige situasjonen – som forfatteren har advart mot i årevis.

Lang historie for grådighet

«Et Varslet Energisjokk» er Kent Andersens femte bok, og i prinsippet en finansiell kriminalroman fra virkeligheten. Den viser hvordan historien strekker seg hele 90 år bakover, og hvordan vestlige land er involvert i tidenes største og farligste bobleøkonomi – mye større og farligere enn finanskrisen i 2008. Her får du snaut 200 sider med historien, bakgrunnen, sammenhenger, årsak, virkninger, ringvirkninger, motiver, hvem som er ansvarlige og hvorfor.

Skal du lese en bok i 2022, så er denne det viktigste, nyttigste og kanskje mest underholdende valget. Støtt oss gjerne gjennom å kjøpe den direkte fra Document Forlag, hvor den også er tilgjengelig i signert av forfatteren, samt som eBok. Den er naturligvis også tilgjengelig fra alle landets bokhandlere og nettbokhandler.

Løp, kjøp og måp.

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!
https://www.documentforlag.no/produkt/et-varslet-energisjokk/

Loading 11 comments...