9 months ago

Headwind: ‘s Werelds meest gecancelde doctoren in een unieke dialoog over de toekomst

In deze derde aflevering van Headwind schitteren maar liefst twee iconische coronacritici: dr. Robert Malone en dr. Geert vanden Bossche verkennen samen de toekomst.

Robert Malone is een van de grondleggers van de mRNA-technologie en uiterst kritisch ten aanzien van de coronavaccins. Geert Vanden Bossche waarschuwt al sinds de start van de vaccinatiecampagne voor de mogelijk desastreuze risico’s van massavaccinatie tijdens een pandemie. Nu ontmoeten de twee elkaar voor het eerst om van gedachten te wisselen over wat er voor ons ligt.

De twijfelachtige rol die de WHO en Bill Gates spelen in de pandemie nemen zij stevig onder de loep. En hoe zal het virus zich ontwikkelen? Wat zijn de te verwachten reacties daarop van overheden? Is de voorspelling van Vanden Bossche uitgekomen dat er meer besmettelijke en ziekmakender varianten zouden komen? En is Malone het eens met die analyse? Uiteraard bespreken de twee wetenschappers ook wat de consequenties kunnen zijn van het onafgebroken boosteren met vaccins.

Speciale aandacht is er voor het vaccineren van kinderen en wat we daartegen kunnen doen. Beiden noemen dit een ‘misdaad tegen de menselijkheid’. Malone richt zich direct tot iedereen die kinderen heeft: “Beste ouders, deze dingen kunnen gaan gebeuren en jullie moeten de verantwoordelijkheid opeisen. Die verantwoordelijkheid kun je niet in handen leggen van de staat.”

Al deze onderwerpen komen aan bod in dit tweegesprek tussen Malone en Vanden Bossche, tegen de achtergrond van het wonderschone Andalusië.

Zowel Robert Malone als Geert Vanden Bossche was al eens te zien in Headwind:

https://www.blckbx.tv/corona/up-close-and-personal-leer-mrna-co-uitvinder-dr-robert-malone-echt-kennen

https://www.blckbx.tv/corona/dr-geert-vanden-bossche-in-headwind-we-moeten-niet-denken-dat-we-slimmer-zijn-dan-de-natuur

Loading 5 comments...